Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit már 2 éve ismerek. Az egyik barátnőm pasija volt.

Már amióta megismertem ezt a fiút azóta folyton néz engem, de tényleg tudjátok azzal a csábító tekintettel! Ez annyira zavarba ejtő, hogy azt sem tudom ilyenkor merre nézzek! A legkisebb dolgok is érdeklik velem kapcsolatban, meg olyan más velem..(Akkor mèg a barátnőmmel járt.)

Nem találkoztunk már egy éve igazából el is "felejtettem" őt, és előzőhéten újra felbukkant.! Ugyanazt csinálta velem mint régen, nézett állandóan. Nem köszönt, nem jött oda csak nagyon közel ült, meg járkálgatott arra, de semmi több csak nézett úgy mint rég. Rájöttem, hogy nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba még mindig..

Segítsetek! Mit tegyek? Most akkor ez mi? Tetszem neki és ezèrt csinálja ezeket vagy mi?

(Én 17 vagyok. A srác meg 21)

2017. júl. 15. 03:07
 1/2 Szandyyy69 ***** válasza:
Szerintem beszélj vele írj rá hogy találkozhatnátok és onnan majd kiderült hogy tetszel-e neki de te is küldj neki jeleket :)
2017. júl. 15. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőd volt pasija? Azigen...

Szerintem nem vetne rád jó fényt, ha összejönnél/kavarnál az egyik barátnőd volt szerelmével.:)

2017. júl. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!