Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 60kg koruli izmos srac...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 60kg koruli izmos srac elbir egy 58-59kg lanyt? Mondjuk ha a hatara vagy ha a hasara ul, ilyesmik? Nem nehez?

Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell ahhoz izmosnak sem lenni, saját testsúlyt illene megbirni.

Egyébként el bír, nem kell félni, nem ejt le. Mondjuk nem tudom, hasaraülés alatt mit értesz, de tuti ne csináld az után, hogy evett, mert kapsz egy kis trutyit az arcodba xD

2017. júl. 13. 10:14
 2/11 Mádár0218 ***** válasza:
100%
Simán ha izmos akkor főleg, én 58 vagyok és nem túl izmos de még én is elbírom :D
2017. júl. 13. 10:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:))remelem is h elbir azert xd
2017. júl. 13. 10:23
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sem kell izmosnak lenni ahhoz hogy elbírj valakit.. Vannak emberek akik izmosak de erő nincs bennük (felfújt izmok).. és vannak olyanok is akik egyáltalán nem izmosok,De mégis van erő, sőt még erősebb is lehet annál aki izmos.. (az erő belülről fakad) Nem mindem az izom..
2017. júl. 13. 10:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazabol csak annyi erdekelne hogy ha az olebe ulok vagy ilyesmik akkor azt fogyja erezni hogy nehez vagyok, meg ha nem is mondja? (Egyebkent 16 eves es katonanak tanul)
2017. júl. 13. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem fog nehéznek érezni ne parázz :D
2017. júl. 13. 11:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 0 edzéssen 68-71kg val ~50 kg körüli hugomat simán cipelem:D
2017. júl. 13. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

A 60 kg és az izmos valahogy kizárja egymást....

De szerintem neked még nem kötelező fiúkák ölébe ülnöd. :D

Mellesleg eszedbe ne jusson a hasára ülni! 60 kg a hason elég ahhoz,hogy belső vérzést okozz neki.

2017. júl. 13. 12:27
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

az utolsónak mondanám hogy ismerek olyan csávót hogy full szállkás a gyerek 65 kiló volt mikor gyúrt

50szer felhuzta magát :D mit ne mondjak buktuk a fogadást :D 450 felülés egyhuzamba :D 150 fekvő :D és ki nyomta a 130kilót :D valami hihetetlen mi erő volt a srácba de csak félpucéron látszott rajta hogy milyen izmos mert tényleg nagyon szálkás volt :D

mondjuk nem is tisztán gyúrt

ezt hogy hátára vagy hasára ül részt hogy gondolta a kedves kérdező??

2017. júl. 13. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Rendszeresen rám álltak/ültek a volt nőim, szerettem érezni a súlyukat. Volt egy 78 kilós (bármily hihetetlen, kimondottan karcsú, élsportoló) barátnőm, akit néha megkértem, hogy álljon a hasamra, egyszer meg a nyakamra, fél lábon, azt is kibírtam. Amúgy akire ráállnak, annak tök mindegy, ő maga milyen nehéz, aki felül van, az számít. Egy egészséges férfinak szerintem nem okoz fájdalmat vagy sérülést egy egészséges alkatú nő súlya, max. ha valami nagyon rossz helyre, pl. kinyújtott térdre nehezedik, és persze a nyomás hosszú időn keresztül zsibbadáshoz, elgémberedéshez vezethet.
2017. júl. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!