Milyen divat szabalyokat ismertek? Ugy ertem mimt peldaul hogy mondjuk a barna mindenszinhez megy, meg hogy keket nem illik a citromsargahoz meg ilyesmik? Ismertek ilyeneket?
Ez hülyeség. Mi az,hogy a barna mindenhez megy, meg hogy a kék nem megy a c. sárgához?
Szerintem ez a ruha fazonjától, az árnyalattól, de leginkább a Te stílusodtól függ.
Nézegess outfiteket és látni fogod, hogy mik illenek össze.
Különböző mintájú ruhák nem illenek össze. pl: kockás nadrág pöttyös felsővel.
Cicanadrághoz CSAK hosszított felsőt illik felvenni.
Szoknyához nem szép a tornacipő és társai. Saru vagy magassarkú illik hozzá.
Ha rikító színű melltartót veszel fel, ügyelj rá hogy ne látszódjon át. Fehér ing alá CSAK testszínű vagy fehér melltartót vegyél. Fekete alá tilos fehér, az alá is inkább fekete vagy testszín illik.
Melltartóknál tartva ne legyen ki hátul a pánt hogyha pánt nélküli felsőt/ruhát hordasz.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. A többi attól függ, hogy milyen alakod van. Illetve a ruhák árnyalatától is függ hogy mi mihez megy ahogy előttem is írták.
kedvencem a piros-lila ruhák összerakása..borzalmas :D ahogy a lila-rózsaszín, piros-rózsaszín is :D :D
ja meg a csikos-kockás/pöttyös...
van a weheartit oldal, ird be keresőbe. és oda ird be hogy outfit.rengeteg jót kifog adni, nézegesd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!