Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiresztelték rólam hogy családos emberrel foglalkozok, legszívesebben meghalnék. Mit tegyek? 17/L
Én azzal a férfival nem voltam jóba nem foglalkoztam vele semmi. Csak egy csók volt. Sajnos én hülye elmondtam valakinek ő meg elmondta mindenkinek. Azóta megy a pletyka.
Így utólag tagadom hogy bármi lett volna.
Legszívesebben komolyan meghalnék.
Mit tegyek ???
Valamelyik nap egy ismerősöm részegen elkezdi nekem hogy "hmm még xy al foglalkozik, nem te leszel neki az első " meg ilyenek.
Nézőpont kérdése:
-Ő csókolt meg vagy te?
-Tudtad hogy családos?
Pontozzatok le, de szerintem nem a kérdező a főbűnös ebben a helyzetben. Ha a pasi családos nyilván idősebb nálad, neki kellett volna felnőttnek lennie és a családjával foglalkoznia. Ha valóban szeretné a párját nem engedne még a harmadik fél csábításának se. Kérdező is felelős, de ne kövezzük már meg a fiatalság bolondság elvéért.
Az a legjobb tényleg, ha nem foglalkozol a pletykákkal, kezeld semlegesen és akkor másokat se fog érdekelni. Egy hét múlva már lesz új pletyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!