Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy bele szerettem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy bele szerettem?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel így neten keresztül beszéltünk hetekig , mivel nem volt alkalom találkozni !

Egy nap már semmit sem írt vissza és megkérdeztem hogy mi a baj velem . erre a válasza csak annyi volt hogy fél attól hogy megcsalnám mint az ezelotti baratbője nem is értem miert hasonlít hozzá.A második indok az volt hogy túl messze vagyok hozza teszem (70km) ezelotti baratnoje 450 km .. Ahogy beszelgttunk nagyon megkedveltem , s akit megkedvelek azt nehezen engedem el.. Aztán volt regebben arról szó hogx megy a balaton átuszásra és van 1 hely es visz magával valakit.(tegnap) megláttam egy képet egx csajjal akit elvitt úgy sziven ütött , egyből elment minden kedvem , lehet beleszerettem? És ezt a lányt jóval utánam ismerhette meg :/

a csajnál sokkal szebb vagyok ( ismeroseim mondtak) nem is vagyok egy bekepzelt sem , és nem tudom.hogy miert velem csinálják mrg ezt hogy megvárjak még megkedvelem aztán egyszer csak lelépnek..miert csak ilyenek jönnek ? (bocsi az írás hibákért) 17L

2017. júl. 10. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, az ismerőseid sokkal szebbnek tartanak a csajnál?! Wow! :D

17 évesen elég gyerekes a felfogásod, talán ezen kéne változtatni, bár nem hiszem, hogy a fiú ezért pattintott volna le. Sokkal inkább az a gyanúm, hogy megunt téged. Bármennyire is hihetetlen, de nem mindenkinek a külső számít, köztük nekem sem. Lehetsz akármilyen gyönyörű, ha belül egy üres sz*r vagy, akivel nem lehet értelmesen beszélni. Egy idő után minden ember elkezdi igényelni a belső értékeket, na ilyenkor jön el a hülye p*csák rémálma. :D A lekoptatás. Veled is ez történt, inkább tanulj az esetből.

Ja, és egészen nyugodtan le lehet pontozni, de az igazságon semmi nem változtat.

2017. júl. 10. 09:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát.. Igen azt értem.. Csak belul nem vagyok egy nagy sz*r egy hulye bekepzelt p***a se vagyok !!

Belső értékeim jobbak mint kulsoek. Cdak van aki játszik

2017. júl. 10. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. Lehet, hogy beleszerettél.
2017. júl. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!