Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos! Egy született parasztba szerettem bele! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki megtetszett. Előző évben utáltuk egymást. Valahogy mindig összehozott minket az élet. Most ebben az évben szintén a közelébe ültettek. Minden órán nyomta nekem a dumát, aztán valahogy ebben az évben tök jóban lettünk, de nekem megtetszett. Egyszer megkérdezték h tetszek-e neki és rábólintott, de sztem tök irónikus volt, úgyhogy nem rágódtam rajta túl sokat. Ő órán mindig keresi a társaságom. Egyszer nővéremnek mondta, hogy kedves vok meg minden, meg, hogy mellettem nem unatkozik. Egyszer amikor oszt.kiránduláson ültünk a lépcsőn odajött beszélni és vhogy szóba estek az osztálytársaink és ő mondta, hogy de ronda osztálytársai vannak én meg kérdően néztem rá és ő azt mondta, hogy nyugi te nem vagy az! Suli után elkísértem amikor csak tudtam és olyankor beszélgettünk is meg minden. Ő nagyon sok lányra nyomul, de csak rövid ideig. Mindenki imádja, nagyon helyes. Sok barátnője volt már. Ezért sztem kb. én se lennék több. El akarom őt felejteni, ahogy csak tudom. Mit tegyek?2016. jún. 26. 11:13
1/3 anonim válasza:
hat ignorald amennyire csak lehet... ne beszelj vele ne keresd a társaságát sose....
De egy baráti jó tanács: ne rövidíts szinte semmit mert sokkal értelmesebnek tűnsz tőle :) nem ugy mint most hogy egy buta liba...
2/3 A kérdező kommentje:
siettem
2016. jún. 26. 12:17
3/3 anonim válasza:
Tudasd vele ,hogy másik srác jön be. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!