Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem a lány tabu lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem a lány tabu lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy hugom 18/L és rengeteg barátnője van és elég sokat ismerek is személyesen mert aludtak már itt vagy mert mentem hugommal különböző helyekre. Van egy lány akivel a hugom kb 1 éve legjobb barátnő kapcsolatba került, többször volt már nállunk volt hogy haza is vittem, buliztunk egy társasággal és meg kell mondjam gyönyörű lány de maga a személyisége nagyon megfogott és részegen ki is nyílvánítottam hogy nekem bejön de attol tartok nem vett komolyan és ezt megértem. De viszont a hugomnak feltűnt hogy hogyan nézek rá és ez neki nagyon nem tetszik. Meg kell hagyni megértem mert sajnos nem vagyok büszke rá sok lányt kihasználtam már. Mit tegyek? A lány 16. Én 21 vagyok. Nem akarok senkit megbántani de nekem kell az a lány

2017. júl. 10. 06:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak arra hogy kihasználd?

Ne csodálkozz h a huhod nem nézi jo szemmel.

2017. júl. 10. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Részegen meg merted mondani neki ?

Ha valamit is akarsz akkor azt józanul mondd meg.

2017. júl. 10. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval a külsője miatt mennél rá a hugod barátnőjére, aki 5 évvel fiatalabb kislány hozzád képes. Nem is csodálom a hugod reakcióját. Őt is csak kihasználnád.
2017. júl. 10. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkabb ne tord ossze a szivet neki is jo?
2017. júl. 10. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha őt is csak kihasználnád akkor keress mást, ne tedd töndre a hugod barátságját. Ha komolyan gondolod a kapcsolatot mutasd meg, hogy nem csak pár éjszakára kéne a lány.
2017. júl. 10. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!