Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elpirul akkor tetszek neki? Vagy csak szimplán melege van? Hogy lehet megkülönböztetni?
Figyelt kérdés
Egy kirándulás alkalmával láttam nemrég ezt a fiút. Nem túl sokan voltak ezen a szálláson, s egyik nap reggeli után az ebédlőben 2en maradtunk, szüleinkre várva amíg összepakolnak,bezárják a szobát és mentünk le a partra. Addig viszont ez a fiú elég furán viselkedett, nagyon elvörösödött, jött, ment, folyton itta a narancslevét,nem akart ott lenni sokáig ahol én,leejtette a napszemüvegét is, mikor kérdezett valamit tőlem akkor láttam meg hogy el van vörösödve teljesen. Az ebédlőben egyébként akkor nagyon meleg volt .Kérdés:melege volt vagy tetszettem neki azért pirulhatott el? :D2017. júl. 9. 17:44
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és aztán a következő nap mikor többen voltunk az ebédlőben, akkor nem pirult már el, beszédesebb is volt a szüleivel is meg akikkel egy asztalnál ült. Akkormár mintha ott se lettem volna.. :D
2017. júl. 9. 17:49
3/5 anonim válasza:
Igen, valószínűleg tetszettél neki.Amúgy lány vagy? Mert ez nem derült ki a kérdésből. Attól még tetszhetsz neki úgy is, ha te is fiú vagy:)
4/5 anonim válasza:
Majdnem biztos, hogy bejössz neki. Legalábbis én is így viselkedtem, amikor először tetszett meg valaki. Fontos, hogy előtte/később volt, hogy elkaptad a tekintetét?
5/5 anonim válasza:
4#-es vagyok, bocsáss meg a kíváncsiságomért, de végül összejöttél a sráccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!