Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne a múlton rágódjak és a jelenben élhessek?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon szégyellem magam,mivel tavaly nagyon gyerekesen viselkedtem.Szóval kezdjük ott hogy lassan 14 éves vagyok,de már 3 fiúval csókolóztam,4 barátom volt,ebből 2 fiúval gondoltam komolyan a kapcsolatot és csak 1-gyel csókolóztam úgy,hogy én is szerettem volna.Mindezt 12 évesen csináltam.Nagyon szégyellem magam emiatt,ezért tavaly mondtam magamnak hogy elég.Magamba néztem és tényleg rosszul lettem saját magamtól.Már 1 éve és egy pár hónapja nem volt barátom,ez alatt sok minden változott,most inkább sportolok,olvasok és hasznosabban töltöm az időt.Úgy érzem,hogy már készen lennék egy komoly kapcsolatra,de mindig félek összejönni valakivel mert hogy megint az lesz mint pár éve,stb.Tudom nem ezzel kéne foglalkoznom,de most vagyok abban a korban hogy nagyon vágyom arra,hogy valaki szeressen.Mit csináljak,hogy ne állandóan ezen járjon az agyam és a jelenben éljek?

2017. júl. 6. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:

"Úgy érzem,hogy már készen lennék egy komoly kapcsolatra,"

Komoly kapcsolatod nem 14 évesen lesz.

2017. júl. 6. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem önmagában a kapcsolaton mint fogalmon ne rágódj. Felesleges srácokat keresned, alig fogsz tudni minket levakarni magadról még évekig. Viszont ha te azt szeretnéd, hogy valaki szeressen, inkább a minőségre menj mint a mennyiségre. Ne akarj kapcsolatot addig, amíg nem úgy gondolkozol, hogy "nekem ez a srác kell" (belső tulajdonságai alapján is, nem csak mert hú de jól néz ki), hanem úgy hogy "kéne egy kapcsolat", mint most. Az nem jó hozzáállás, leginkább olyanokat fogsz így találni akik megdugnak párszor aztán viszlát.

Ha olyan srácot akarsz magad mellé aki szeret, akkor ne siettesd a dolgot, meg fogjátok találni egymást, és meg fogod te is érezni, hogy ki az aki erre érdemes! Addig inkább törődj magaddal, amíg teheted. 😊 19f

2017. júl. 7. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!