Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dwikee01 kérdése:

Lányok! Ti hogy viszonyultok a mackosabb fiukhoz?

Figyelt kérdés
17F
2017. júl. 6. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs elhízva akkor még bejön,de ha nagyobb súlyfelesleg van rajta akkor inkább zavaró.Rajtam volt súlyfelesleg,most inkább már az izmosabb kategóriába tartozom,de nem várom el egy fiútól hogy valami nagy izompacsirta legyen. L
2017. júl. 6. 14:52
 2/7 anonim válasza:
Nemtudom de engem nem zavar,szerintem sokkal fontosabb a kiállásod.
2017. júl. 6. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem sose jött be, legyen inkább nagyon vékony, vagy átlagos, de egy kicsi felesleg se tetszik.. de kinek mi, ezen az oldalon már vagy 1547492634x feltették ezt a kérdést, mindig megosztó válaszok jöttek, nem tudom, mit vársz. jó, vagy úgy, ahogy vagy, nyugi

18/L

2017. júl. 6. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, mert én nagyon vékony, alacsony vagyok és kb.gyereknek érezném magam egy nagydarab pasi mellett.
2017. júl. 6. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar :)
2017. júl. 6. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele bajom.Én se vagyok vékony ember:)
2017. júl. 6. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Sz.rna sünt az a rohadt gyökér, aki lepontozta a válaszokat, amik kulturáltan leírják, hogy nem jön be nekik ez az alkat!!! A negatív vélemény is vélemény vazzeg!
2017. júl. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!