Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Hogyan tetszik egy lány sminkel vagy anélkül ? Szeretitek ha egy lány festi magát?:) 17/L
2017. júl. 5. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül, a természetes szépség híve vagyok, persze szemfesték mehet meg ilyenek, de azt nagyon nem bírom ha hamis arcot próbál varázsolni :D Én is természetesen vagyok szexi így legyen ő is az :D
2017. júl. 5. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
A lánynál aki most tetszik, pont azt figyeltem meg, hogy smink nélkül sokkal jobban tetszik mint sminkelve. Szerencsére ritkán sminkeli ki magát feltünően, de amikor ilyen vadabb színű rúzsokat használ az nekem annyira nem jön be, de neki elnézem :D
2017. júl. 5. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogyha egyébként is szép, akkor szerintem teljesen mindegy, így is úgy is tetszik. :)

Persze néha alkalmakkor nem gond, csak ne vigye túlzásba.

2017. júl. 5. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokkal szebbek ha nem sminkelik magukat. Bevallom nem is tetszik mert olyan érzésem van mintha nem önmagát adná. Megcsókolni sem kellemes a sok púdert vagy alapozót vagy amit felkentek magatokra.
2017. júl. 5. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy a nagyon kevés sminket, vagy a gótikus hatásút szeretem.
2017. júl. 5. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:

smink nélkül vagy egy kis sminkkel.

Nem szeretem az agyonaminkelt lányokat, olyan rib.ancnak tűnik, és mű...

2017. júl. 6. 01:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Minfen fiu azt mondja hogy "smink nélkü" de mégis a kis r****cok után fut akin egy kg smink van
2017. júl. 6. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!