Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek az olyan rovidnacik a lanyokon amibol a fel popsijuk ki van?
Kort is pls
L
Nekem igen :) 17/f
Miért fontos a kor?
Kinek ne tetszene? Csak az a probléma az ilyen lányokkal, hogy túl liberálisok, már ha érted hogy értem.
18F
Akkor tetszik ha jó de ha kifgsz egy dagadt vagy nem épp a legszebb dolgot a világon elé rossz élmény tud lenni arra napra :D
Mellesleg én fenékre megyek elsősorban szóval igen :D
18/f
Tetszeni tetszik.
Az más kérdés, hogy ha a barátnőm lenne egy ilyen illető és ilyenben mászkálna mindenhova, első másodpercben irány hozzá, gatya letép, szekrényt kiborít és úgy ahogy van felgyújtanám...
Megtortent eset: ket csaj rovidnadragot probal egy boltban aztan miutan kijott a fulkebol oda int randon palikat es megkerdezi milyen. Na elottem 3 szerencsest intett le es a valasz rendre "sexy", "nagyon jol all!", "nagyon szep!". Amikor en kerultem sorra csak mosolyogtam mint a tejbe tok es kerdeztem:
-Oszinten?
-Persze!-mosolygott vissza a lany
-Szep a segged, de hol a ruha?
Az arca ezek utan vegig jatszotta a teljes szinskalat, a valaszt persze nem vartam meg. "Azt hittem ez a celja" es ott hagytam.
A mese utan persze valaszolok: lehet, hogy nekem szar az izlesem, de egyaltalan nem mozgat meg. Neha egyenesen taszit.
Lehet bármit mondani emiatt rám, de igen, tetszenek, és komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni olyan lánnyal. Nem a ruhától függ hogy szeret-e, stb.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!