Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy a fiúk olyan lányokkal vannak akik könnyen kaphatók, és a smink mögött alig látszik az arcuk. Tisztelet a kivételnek!
Tetszenek nektek az okos lányok, akik nem ugranak minden szavatokra? Vagy milyen típus jön be nektek?
Az okos lányok tetszenek igazán. Legtöbbször külsőről is látni hogy valaki értelmes-e vagy sem. Nem rajongok a sminkért sem.
21/F
2017. jún. 16. 21:38
3/10 anonim válasza:
Nekem a hűséges, sok szeretet adni tudó, őszinte, odabújós, kedves, érző szívű lányok a szimpik.
2017. jún. 16. 21:53
4/10 anonim válasza:
Ismét egy értelmetlen és felesleges kérdés. Ez is annyira unalmas már, de komolyan. Mindenki tudja, hogy a mai társadalom ilyen. Felszínes. Miért kell nyafogni? Nem tud ellene senki semmit tenni, maximum beletörődni.
2017. jún. 16. 22:01
5/10 anonim válasza:
És még annyit hozzáfűznék, hogy ez is egy relatív dolog. Mindenkinek másmilyen lányok tetszenek. Ennyi.
2017. jún. 16. 22:06
6/10 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm!
Igen, mondhatod hogy értelmetlen kérdés. Lehet hogy az, de engem jelenleg ez érdekelt és ez egy olyan oldal ahol bármilyen kérdést feltehetünk :)
Nem nyafogok, és a kérdésem az nem arról szólt, hogy most az összes fiúnak/férfinek általánosságban mi jön be, hanem személyenként mi tetszik Nektek!
Ennek ellenére köszönöm a válaszodat :)
2017. jún. 16. 22:10
7/10 anonim válasza:
Aki ilyenekkel jár, nem komoly kapcsolatot keres, aki nem, az pedig elég félénk ahhoz, hogy ne lásd őket, de mondjuk aki ide jön és elolvas egy ilyen kérdést, pont az ellentéte annak, amit kiírtál.
Nekem mondjuk nagyon bejön, ha valaki arca nagyon szép smink nélkül is. Nincs bajom a sminkkel, a szem kiemelve eszméletlen jól néz ki, de mégis.
2017. jún. 16. 22:18
8/10 anonim válasza:
4-es. Pont ez a felfogás ami miatt tényleg nem tudunk ezen változtatni. Mert mielőtt megmozdítanánk egy ujjunkat is inkább feladjuk és megmagyarázzuk valami kifogással. Mindenhol ez megy. Körülöttem is rengeteg materiális ember van pl a baráti körömben is. Csak azt nézik, hogy milyen a csaj hátsója melle... semmi más nem számít nekik. Ez egy nagyon eltorzult társadalom. Ez kb olyan mintja az embert egy telefonnak néznék. Létják hogy milyen jó ilyen-olyan funkciók vannak benne, használják, de ha bármi gond is van vele, kidobják és megvesznek egy újabbat. Tehát az embereket tárgynak tekintik. A mai társkeresésnek pedig leginkább az a baja, hogy a tárgyak könnyen megtalálják a másik tárgyakat, de akik nem ezt keresik viszont megijednek, mert észreveszik hogy a másik is egy ember, vannak annak is érzelmei stb ezért félnek kezdeményezni. Akik a másikat tárgynak nézik azok nem félnek. Mi bajod lehet a térgytól? Használod, aztán eldobod, lecseréled. Az másik embernek viszont érzelmei vannak, felelősséggel jár, köécsönös felelősséggel. Ez ami ilyesztő sokaknak, és menekülnek inkább a magányba és bomlanak is el így egész életükben, pedig ők azok akik megérdemelnének egy hasonló párr, és képesek lennének ők is előrébb segíteni a másikat a kihasználás helyett. De nem teszünk semmit biztos jól van ez így. Én hiszem hogy lehet ezen változtatni, és ezt úgy lehet, hogy a többieket tájékoztatjuk. Tudniuk kell, hogy léteznek rendes fiúk lányok, csak nehéz megtalálni őket, ugyanis többnyire magányba húzódnak.
2017. jún. 16. 22:42
9/10 anonim válasza:
Igen az olyan lányok jobban vonzanak akik kicsit "titkosabbak" nem az hogy rögtön ugrik. Nekem a legfontosabb hogy érett legyen!!!! de tudjon viccelődni is meg néha gyerekes is lenni. 20/F
2017. jún. 17. 14:39
10/10 anonim válasza:
Sportos, kevés (vagy inkább semmilyen) sminkes lányok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!