Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele beszélgetés közben, hogy többet is akarhatok, mint barátkozni? 16/f
Figyelt kérdés
Együtt dolgozunk és igazából nem nagyon tudunk mást csinálni, mint beszélni és dolgozni. Múltkor úgy 8 órában egyfolytában beszélgettünk, de csak beszélgettünk. Nem is gondoltam rá akkor úgy.
Mit és hogy mondjak neki, hogy kiderüljön érdeklem-e egyáltalán úgy? Tudtommal nincs senkije.
Addig nem akarom elhívni sehova, még nincs rá jel, ugyanis még legalább egy hónapot együtt dolgozunk.
2017. júl. 3. 23:01
1/5 anonim válasza:
Dicserd meg a ruhajat vagy ha pl mashogy tuzi fel a hajat mint eddig akkor mondd el neki hogy mennyire jol all neki vagy hogy eddig nem is lattad milyen szep a szeme/ mosolya vagy barmi ami megfogott benne. Szoval bokolgass es ugyis latod a reakciojabol hogy mit gondol. :)
2/5 domci69 válasza:
Bátran vágj fel a Minecraft szervereddel:) Hívd fel, majd építsetek együtt egy házat és persze craft-oljatok egy ágyat és SHIFT-eld meg. Garantált siker bro.
3/5 anonim válasza:
Csak nem fogsz bekerülni a friendzoneba... Sok sikert. 17f
4/5 anonim válasza:
Viccelődj, nézz incselkedően, én lányként azt szoktam, abból leveszik, illetve a srácok is szokták velem, flörtölgess vele, nem olyan nehéz, és ha tudtok beszélgetni, ráadásul ilyen sokat, az már jó. Szerintem amikor valami kicsit privátabb, magánjellegű dolgot is mond, azt jegyezd meg és legközelebb kérdezz rá, hogy azóta mi van azzal, vagy na, érted, ez a témától is függ, a lényeg, hogy akkor érezni fogja, hogy figyelsz rá és foglalkozol vele.
5/5 anonim válasza:
Beszélgetés közben kezd el nyomogatni a szemeit,és ha megkérdezi miért csinálod,mond neki,hogy javítod a látását,mert ezek szerint nem látja,hogy mást is szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!