Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? Lehet olyan, hogy a srác megun mint havert?
Figyelt kérdés
2 éve nyáron voltam egy táborban ahol megismertem egy srácot. Elkezdtünk fb-n beszélgetni, de kb 5 hónapig beszélgettünk, aztán nem írt többet. Szilveszterkor együtt buliztunk és beszélgettünk, aztán fb-n rámírt januárban, és megint beszéltünk. Találkoztunk májusba 2x (és azt éreztem, hogy lehet, nekem több mint barát) és azóta nem írt. Pedig én írtam rá utoljára kb 3x. Viszont múltkor véletlen összefutottunk egy boltba, akkor megöleltük egymást és tök kedves volt. De a többi alapján tök ugy érzem, hogy megunt. 16 évesek vagyunk. Vajon én cseszhettem el? Vagy ennyire unalmas lennék???2017. júl. 3. 14:21
1/1 anonim válasza:
Általában ilyen "haverkodások" nem tartanak sokáig fiú és lány között. Tapasztalat. Egy ideig elvagytok, de ha nem történik már semmi izgi továbbléptek. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!