Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Igazából mivel 13 éves vagyok nem is annyira az zavar hogy nekem nincs mert tudom hogy rengeteg időm van meg minden, de az nagyon idegesít hogy van az osztályba egy ugyanugy 13 éves lány és elég ku*rvásan öltözködik, viselkedik és a smink is tucsog rajta, de neki már elég sok barátja volt és én ezt nem értem. Komolyan ilyen pláza cicák jönnek be a fiuknak!?

Az a helyzet hogy én nem sminkelek és nem mászok rá a legelső fiúra akit meglátok, nem cigizek(nem értem miert tartják menőnek). Nem mondom hogy egy top modell vagyok de nem vagyok csúnya. Értelmes válaszokat megköszönöm

2017. jún. 29. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondod,van időd.. neked több az eszed mint annak a csajnak.. és mit gondolsz mégis meddig lesz neki pasija.. álandóan cserélgeti ami egyrészt nem baj mert tini de a másrészt meg kitudja mi lessz belőle ha idősebb lessz..
2017. jún. 29. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És nem minden fiúnak jönnek be a pláza cicák.. ez szerintem ízlés kérdése hogy kinek milyen...
2017. jún. 29. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Ők így akarják élni az életüket, majd hamar kiégnek, ennyi. Általában ezek a lányok nem kellenek a fiúknak komoly kapcsolatra, szóval ne aggódj :)
2017. jún. 29. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm:)
2017. jún. 29. 12:13
 5/7 anonim válasza:
13 évesen egyáltalán nem kell barátod legyen! Egy normális 13 éves kislány nem a fiukkal foglalkozik. Sőt a szülei ezt nem is engedik. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, büszke lehet magára az a kiscsaj, hogy kislány létére fiúzik és festi magát, de ez inkább a szülök szégyene, hogy ezt hagyjak is..
2017. jún. 29. 13:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves negyedik válaszoló!

Szeretném elmondani hogy nem az egész napom azzal telik hogy fiukat keresgélek, és szerintem nem sok mostani 13 éves lány mászkál az udvaron jóidőben mezít láb és mászik a homok kupacon meg ganézza ki a nyulait jókedvűen, meg fogdozza a bogarakat. Es nem értem mi baj van azzal ha érdekelnek a fiuk.

2017. jún. 29. 15:22
 7/7 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy szerintem te egesz nap fiúk után kutatsz. A monologod a mezítláb járkálásról, bogár fogdosásról meg nem egészen értem.. Ki irt ilyet, hol esett erről szó? Nem értem hogy jon ide. Tudom milyenek a 13 évesek, van egy húgom, bár ő most lett 14, de van róla fogalmam. Ő sem és a barátnői sem fiúznak, mert egyáltalán nem való még nekik a fiúzás, a barátnőivel eljárnak sétálni, biciklizni, fagyizni, egymásnal alszanak. Bőven ráértek még a fiuzassal, nem is értem mi ez az újabb hóbort, hogy 12-13 évesek "pasiznak" meg isznak meg hasonlok. Szörnyű.
2017. jún. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!