Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok kizáró ok ha egy lány depressziós és vagdosta magát (de már abbahagyta)?
Szia nálam nem kizáró ok
Én is vagdosom magam.
De ha olyan barátnőm/vagy csak barátom lenne aki csinálja annak segírtenék.
Tudom mien rosz ha egyedul hagynak..
Nekem senki se segít
De visszatérve a kérdésre nem kizáró ok
Hmm,ez így elég kevés
Jó lenne tudni pár dolgot rólad még
Írhatsz ha gondolod :)
Én megértelek
Kiírtam egy kérdést fiúként ugyanezzel a témával kapcsolatban, és írtál egy választ, hogy lehet a Te kérdésed adott ihletet, viszont nem válaszoltam, szóval most fogok.
Mivel nálam is fennállt ez a helyzet, így egyáltalán nem kizáró ok, sőt... sokszor (tudom, rosszul hangzik, de jön a magyarázat is) imponáló is tud lenni, értsd ezt úgy, hogy hasonlóan nehéz dolgokon mehet keresztül a két ember, így egymásban lelki támaszt talál, és megoszthatják egymással a történetüket, hogy miért csinálták, és mi változott azóta, ez szerintem egy szép dolog.
Nálam az negatívum, ha az emberek ezt feltűnési viszketegség tüneteként teszik, rengeteg olyan ismerősöm volt, akiknek szét volt vágva a karjuk, és boldogan mutatták az embereknek, csak azért, hogy felfigyeljenek rájuk, ezt undorítónak tartom, és az ilyen emberekkel nem az az érzés kapott el, hogy beszélgessünk, hogy megértsük egymást, hanem távolságtartó voltam és nem akartam velük többet bármilyen kapcsolatot létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!