Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nálatok kizáró ok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok kizáró ok ha egy lány depressziós és vagdosta magát (de már abbahagyta)?

Figyelt kérdés

2017. jún. 28. 11:08
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
97%
Szia kedves kérdező!Szerintem nem kizáró ok ha valaki vagdossa magát de leszokott.Ugye ha leszokott róla azért szokott le róla mert besikerült látnia hogy ez rossz,vagy segített neki orvos vagy valami de az a lényeg hogy leszokott.De nekem van tapasztalatom hogy olyan lánnyal nem jövünk össze aki vagdosta magát vagy most is csinálja.Kedves kérdező kébzeld magad a helyzetbe!Van egy vagdosos éned a múltba amitt nem akarsz vissza hozzni.De példáúl van egy pasi akibe szerelmes vagy ő is beléd és össze jöttök.De ha szakitottok akkor ez a vagdosos éned lehett hogy előjön.És sok fiú ezért nem mer olyan lánnyal járni aki vagdosta magát.Mert nagy esély van rá hogy újra vissza esel.De ugye ezt senki nem tudhatja hogy vissza esel vagy nem.Csak te tudhatod!És ezt ved figyelembe hogy úgy kezdj el egy kapcsolatott hogy bírd a szakitástt!Szóval én nem nagyon járnák mégegyszer egy olyan lányal aki vagdosa magát.. rossz tapasztalat ból tudom.De nem rabolom a szót további szép estét!
2017. jún. 28. 22:43
 22/34 anonim válasza:
59%

Szia nálam nem kizáró ok

Én is vagdosom magam.

De ha olyan barátnőm/vagy csak barátom lenne aki csinálja annak segírtenék.

Tudom mien rosz ha egyedul hagynak..

Nekem senki se segít

De visszatérve a kérdésre nem kizáró ok

2017. jún. 29. 21:08
 23/34 anonim ***** válasza:

Hmm,ez így elég kevés

Jó lenne tudni pár dolgot rólad még

Írhatsz ha gondolod :)

Én megértelek

2017. júl. 1. 12:47
 24/34 anonim válasza:
56%
Sziasztok!Itt láttam előbb hogy valaki írta hogy nem kizáró ok mert tudna neki segíteni.Igen szép gesztus meg minden.Én az exemen próbálok most is segíteni de semmit nem ér.Hogy miattam akar öngyilkos lenni kicsit sz@r érzés. Csak az ien embereken akik ennyire mélyen vannak nagyon-nagyon nehéz segíteni.Szinte nem is lehet.Tapasztalat :(.Mert én is 1 evig próbáltam az egyik lány barátomon segíteni .De nem sikerült és csak én menntem tönkre.De megfogattam hogy nem mégegyszer nem segítek egy ien emberen !Nem éri meg neked mert csak te mész tönkre .És ritka az olyan ha valaki tud is segíteni.Ez csak benne dőlel ,sajátmagának kell segíteni!Nem számíthatt mindig másra az életbe.Ezt magába eldönti és kész.Ha sikerűl sikerűl ha nem akkor nem.Hiába akar mindenki segíteni neki de ha saját maga nem akar akkor esélytelen.
2017. júl. 1. 15:23
 25/34 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem az, ha meg boldog valakivel akkor nem csinálja
2017. júl. 9. 11:24
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nalam nem kizaro ok, sot mivel alapjaraton egy erzelmes srac vagyok szivesen beszelgetek is vele errol ha szeretne.
2017. júl. 26. 13:41
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Kiírtam egy kérdést fiúként ugyanezzel a témával kapcsolatban, és írtál egy választ, hogy lehet a Te kérdésed adott ihletet, viszont nem válaszoltam, szóval most fogok.

Mivel nálam is fennállt ez a helyzet, így egyáltalán nem kizáró ok, sőt... sokszor (tudom, rosszul hangzik, de jön a magyarázat is) imponáló is tud lenni, értsd ezt úgy, hogy hasonlóan nehéz dolgokon mehet keresztül a két ember, így egymásban lelki támaszt talál, és megoszthatják egymással a történetüket, hogy miért csinálták, és mi változott azóta, ez szerintem egy szép dolog.

Nálam az negatívum, ha az emberek ezt feltűnési viszketegség tüneteként teszik, rengeteg olyan ismerősöm volt, akiknek szét volt vágva a karjuk, és boldogan mutatták az embereknek, csak azért, hogy felfigyeljenek rájuk, ezt undorítónak tartom, és az ilyen emberekkel nem az az érzés kapott el, hogy beszélgessünk, hogy megértsük egymást, hanem távolságtartó voltam és nem akartam velük többet bármilyen kapcsolatot létrehozni.

2017. júl. 26. 18:06
 28/34 anonim ***** válasza:
36%
Én összejönnék csak ronda vagyok hogy valaha nőm legyen
2017. júl. 27. 23:39
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kizáró ok hiszen nem tudom hogy mi történt vele eddigi életében nem lehet egyből senkit el ítélni a tettei miadt valószínű hogy ha rendbe lenne az élete és valaki szeretné akkor nem csinálná ezt. Ha gondolod írj!!
2017. aug. 13. 09:26
 30/34 anonim válasza:
0%
Igen, kizáró ok. Eléggé.
2017. aug. 13. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!