Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nálatok kizáró ok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok kizáró ok ha egy lány depressziós és vagdosta magát (de már abbahagyta)?

Figyelt kérdés

2017. jún. 28. 11:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

nálam is kizáró ok.

Nem szeretném, hogy ha egyszer depresszióba kerül, és rosszabb lesz...

2017. jún. 28. 13:06
 12/34 anonim ***** válasza:
58%
Szívesen megismernélek
2017. jún. 28. 19:46
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt is kapcsolatom egy lánnyal, aki megpróbált öngyilkos lenni.
2017. jún. 28. 19:49
 14/34 anonim válasza:
94%
Ne csináld tovább. Némi idő múlva a hegek elhalványulnak és lesz majd normális kapcsolatod is. :)
2017. jún. 28. 19:57
 15/34 anonim ***** válasza:
18%

Basszus, mi az hogy leszoktál? Ez nem valami kőkemény drog, hanem önsanyargatás, nem szippant magába...

Amúgy kérdésre válaszolva, nem hiszem. Szex vagy baráti kapcsolat szóba jöhet, semmi több. A hegekre pedig tetováltass valamit.

17/F

2017. jún. 28. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:
19%
A főzés nyugtat, meg legalább a zöldséget vagdosnád magad hejett, meg főzni is megtanulnál xdd
2017. jún. 28. 20:04
 17/34 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti..rá lehet szokni. Egy kívülállónak elég nehéz megérteni a vagdosással kapcsolatos dolgokat.

Utolsó...nagyon vicces vagy..alig vártam hogy valami Humor Herold is válaszoljon😒

2017. jún. 28. 20:15
 18/34 anonim válasza:
4%
Ha depressziós volt attól még ismerkednék vele, de ezt a vagdosós dolgot sose értetem. Fáj és nem lesz jobb a kedved tőle.
2017. jún. 28. 20:28
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
Hatos vagyok. Bocsi a hibáért, azt akartam kifejezni, hogy az ilyen emberek kb 60%-a csak figyelem miatt csinálja. Ettől függetlenül lásd meg a szépet az életben, utazgass. Ha nekem valami nehezen megy, csak kiruccanok barátommal vagy barátimmal egy nagyvárosba körülnézni, mozizni, mittudomén. Ajánlom, mert nagyon jó dolog.
2017. jún. 28. 21:14
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dehogy, sőt. Az ilyen lányok között rengeteg a szép és tehetséges :) Ha meg visszaesne, akkor biztosan megkapná tőlem a támaszt, szeretem az ilyen bezárt lelkekez(talán mert én is ilyen voltam). És ugye egy összetört embert felhúzni kell a mélyből, nem lelökni a sziklán :)

Röviden: Nem, nem kizáró ok :D

2017. jún. 28. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!