Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok kizáró ok ha egy lány depressziós és vagdosta magát (de már abbahagyta)?
nálam is kizáró ok.
Nem szeretném, hogy ha egyszer depresszióba kerül, és rosszabb lesz...
Basszus, mi az hogy leszoktál? Ez nem valami kőkemény drog, hanem önsanyargatás, nem szippant magába...
Amúgy kérdésre válaszolva, nem hiszem. Szex vagy baráti kapcsolat szóba jöhet, semmi több. A hegekre pedig tetováltass valamit.
17/F
Utolsó előtti..rá lehet szokni. Egy kívülállónak elég nehéz megérteni a vagdosással kapcsolatos dolgokat.
Utolsó...nagyon vicces vagy..alig vártam hogy valami Humor Herold is válaszoljon😒
Nem, dehogy, sőt. Az ilyen lányok között rengeteg a szép és tehetséges :) Ha meg visszaesne, akkor biztosan megkapná tőlem a támaszt, szeretem az ilyen bezárt lelkekez(talán mert én is ilyen voltam). És ugye egy összetört embert felhúzni kell a mélyből, nem lelökni a sziklán :)
Röviden: Nem, nem kizáró ok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!