Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim otthagyott, és most mit csináljak? Igaz hogy csak pár napja jártunk, de már 3éve osztálytársam.
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 00:09
11/15 anonim válasza:
Örülj neki. Most van lehetőséged jobbat találni.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanàcsokat. Tudom úgy tűnhet hogy csak pici gyerekszerelem de nem az. És nem 9,12 hanem 14 éves vagyok.
2017. jún. 25. 10:34
13/15 anonim válasza:
De gyerek vagy még, egy épphogy gimis kislány.
14/15 anonim válasza:
Figyelj nem tudom hogy idosebb vagy fiatalabb vagy -e nalam en 13 eves vagyok.nalam is volt mar ilyen egyutt tudok veled erezni attol hogy mi meg csak 13 eves elunk vagy legyen az 9...nekunk is van erzesunk es nem csak olyan lelki fajdalom,hogy nem kapunk meg egy csokit,hanem mar van olyan hogy egy masik fiu irant erzunk tobbet mint baratsag...legyen az fellangolas vagy teljes szerelem komoly kapcsolat vagy gyenge akkor is nagyon tud csalodni az ember ..sajnos nekem is volt egy fiu osztalytarsam akivel jartam ...figyelj probalj meg ne magadba fordulni akinek ki tudod onteni a szived hajra ..vagy hallgass egy olyan zenet amin ki jon a fajdalom egy ideig es tudsz rajta sirni jobb mint ha minden erzes bent ragadna ...es szepen lassan el fogod felejteni legyel eros :) sok sikert
15/15 ekeke válasza:
Ahogy telik az idő, megszokod, hogy nem mindenből lesz teljes értékű kapcsolat. Valamelyikőtök nem ilyenre gondolt, vagy már kialakulóban volt korábban mással, vagy elviszi egy vonzóbb... Nem kell mindenbe beleélni magad... ha egy hónap után is ugyanúgy együtt akartok lenni. akkor biztos van benne jövő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!