Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12-16 éves lányok! Ezt miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-16 éves lányok! Ezt miért kell?

Figyelt kérdés
Instán láttam, ahogy egy 13 éves csajszi kitett két iPhone-ot, meg 30 ezer ft-ot az ágyára, lefotózta, és feltöltötte. Én fiú vagyok, de magyarázzátok el légyszi, hogy ez mire is jó.

2017. jún. 24. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felvágni azzal, mennyi pénze van a szüleinek.
2017. jún. 24. 08:26
 2/7 bit123bit ***** válasza:
100%
Azzal akar vagánykodni hogy sok pénze van, de amúgy meg csak a szülei elkényeztetik.. Én ismerősöm is vagánykodik azzal fiú létére hogy mennyi lány követi be instagrammon, de amúgy meg csak azért követik őt mert mutogatja hogy milyen iphoneja, és márkás ruhái vannak amit természetesen a szüleitől kapott.. Szerintem szánalmas az ilyen ember.. Én akár ösztöndíjból is el tudom azt érni hogy iphonem, és márkás cuccaim legyenek, de nyilván nem fogom, mert nincs sok értelme.. Addig amíg nem ők keresik meg a pénzt addig nem fogják tudni az értékét, majd ha ő nekik saját keresetük lesz akkor már teljesen másképp fognak gondolkodni a pénzről..
2017. jún. 24. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért hogy irigykedjenek rá

L

2017. jún. 24. 11:52
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagyik arra hogy kiraboljak

ilyen fiatalon ilyen vagyakat...

2017. jún. 24. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Se iPhone-om, se 30 ezrem :D

Ha meg lenne, akkor nem verném nagy dobra. Elraknám későbbre, vagy odadnám anyukámnak:)

16l

2017. jún. 25. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert rib**cok
2017. jún. 29. 12:57
 7/7 anonim válasza:
Biztos mindegyik kínai vagy lopott a pénzt meg elkérte a szüleitől :D :D
2017. júl. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!