Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legjobb csajozós szöveg amivel nálatok sikerrel jártak?
Igaza van az előttem válszolónak. Akit olyan csajozóa szöveggel meg lehet kapni, hogy "jó a segged, odacsapnék" az... egy ribi. Normális lány erre nem adja oda magát. Normális fiú meg nem csinál ilyet. Aki ilyet mond... annak én csapok oda az arcára.
A kedvesség, a figyelmesség, a bókok és az őszinteség ami le tud venni a lábamról és sok más lányt is.
(Nem lány vagyok, hanem fiú) Én tinderen ehgyszer azzal kezdtem a beszélgetést, hogy megkérdeztem, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy barát barátnők vagyunk. Erre a válasza az volt, hogy: persze, jöhet az eljegyzés azonnal.
Erre a válaszom: gyémántos, vagy sima arany gyűrűt szereted jobban, vagy kezdünk inkább egy ismerkedéssel? Ez bevált nála :)
Nem kellenek az ilyen nyálas csajozós szöveg abból nyilván azt fogjuk gondolni hogx egy a 20/kozulnek...
Inkább kedves es őszinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!