Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a rövidebb hajú lanyok?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja levagattam a mell alá erő hajlamat áll alá erőre és nekem így nagyon tetszik mert jobban kiemeli az arcomat. Először nehezen szokta meg mindenki, mert így sokkal felnőttesebb, érettebb arcom lett. Sok dícséretet kaptam rá, de nem tudom hogy ismerkedés terén az ilyen haj mennyire jön be a fiuknak:

[link]

[link]

Ha esetleg nem jók a linkek akkor olyan a hajam mint Lauren Cohané.

A válaszokat előre is köszönöm!

15/L

2017. jún. 22. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
Van akinek a hosszú és van akinek rövid de van olyanis akinek mind2 tetszik (pl nekem) Amugy meg az ismerkedés terén nem csak a hajadra lesznek kiváncsiak (ahhoz hogy pasid legyen nemelég a haj) ahhoz még kell pl a belsőd hogy mikyen pl: vicces,kedves,barátságos,nemfinnyás..:D szóval érted.. És az már egy plussz pozitívum hogy megvagy magaddal elégedve. 19F
2017. jún. 22. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon is bejönnek. Ennél sokkal rövidebb, tüsi vagy pár millis is jöhet :) azóta is kitartasz a rövid hajnál? :)
2017. nov. 9. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!