Vannak itt még olyan srácok akiknek bejönnek a rövid/rövidebb hajú lányok?
én ilyenre gondoltam hosszban
szerintem sokkal jobb, és extra, szokatlan a sok hosszú haj között :D
Nekem sokáig hátközépig érő hajam volt, azután gondoltam egyet és levágattam kb. a képen lévő hosszúságúra, csak nekem egyenes a hajam. Elmondanám, hogy azóta sokkal több bókot kapok, a hosszú hajjal már unalmas voltam, ez meg lényegesen többet mutat az arcomból, nem győznek dicsérni vele :-D De szerintem egy rövid hajhoz kell a szép arc, mert sok részletet ki tud hangsúlyozni, amit a hosszúval szépen el lehet rejteni.
Szóval a tapasztalatom az, hogy a környezetemben lévő férfiaknak igenis tetszik egy rövidebb hajú nő is!
Szerintem rövid hajjal egy nő sokkal karakteresebb tud lenni kitűnik a tömegből
És amiket írtál azokkal egyet értek :)
sajnos az emberek sokszor vágatnak maguknak olyan frizurát ami nem áll jól nekik
A rövid haj is olyan hogy kevesebb nőnek áll jól de ha jól áll akkor észvesztő tud lenni ;)
Nem is lepődök meg rajta hogy bokoltak neked
És a hosszú hajat én is unalmasnak találom mert teljesen hétköznapi
A rövid haj meg szokatlan (jó értelemben persze) és én szeretem a szokatlan dolgokat :)
Meg Ryan mellett például Selma Blair-nek is nagyon jól áll a rövid haj és karakteres is tőle (ő tegnap valahogy lemaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!