Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az animések általában melegbarátabbak, mint a többi ember?
Tapasztalataim alapján határozottan kijelenthetem, hogy az animékes és a kpopperek határozottan melegbarátabbak, mint mások. főleg a lányok.
én pl ship-elem a melegeket, van meleg ismerősöm is, és nagyon sok animés és kpopos barétom ugyanígy van vele, ahogy én.
egyébként a fiúk általánosságban jobban megvetik a megeleket, mint a leszbiket. a lányoknál ennyire nem rossz a helyzet úgymond, de ők meg a leszbiket nem kedvelik annyira.
Nem ismerek minden animést. Van olyan barátom aki nagyon toleráns, de van olyan lány ismerősöm aki kb. lelőné mindet.
Mellesleg én is animésnek tartom magam és valahol az arany középúton gondolom magam ebben a témában.
Anime fan lányoknak kb 90% az, a fiúk nem annyira.
Meg ugye itt van a yaoi, amiért szintén a lányok vannak inkább oda.
Szeretem az animéket, a yaoit pedig főleg. Csak olyat nézek (heteró lányként) amiben fiú-fiú szerelem van.
A két lányt is elfogadom, kb ugyanúgy vagyok vele, mint egy idegen fiú-lány kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!