Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja eljátszottuk, hogy együtt vagyunk. Szerintetek ebből lehet valami?
Figyelt kérdés
Na ez most furcsán fog hangozni,de van egy srác,aki betegesen nyomul rám,irogat meg kovet.Pár napja egyik haverommal voltam,aki elhozta az egyik baratjat,latasbol mar ismerjuk egymast.Kitalaltuk azt,hogy eljatszuk,hogy o a baratom,es direkt elmegyunk a nyomulos srac elott,hatha igy leszall rolam.Kezenfogva mentunk,ennyi volt.Egyebkent nagyon jol ereztuk magunkat egymassal,meg ugye igy szorakoztunk,hogy "szivemnek" hivtuk egymast,de azota beszelunk facebookon,es ugymond ott is folytatjuk ezt a dolgot.Kicsit fura a helyzet,nekem viszont nagyon tetszik a srac.Van esely,hogy en is tetszem neki?17/l2017. jún. 18. 23:03
2/4 anonim 

válasza:

Lehet,de miért nem mondod meg a nyomulosnak, hogy bocs ,de nem? 17évesen(10éve) én nem játszottam meg igy magam,hogy felbéreljek vkit lekoptatáshoz. Másik srácot mennyi ideje ismered?
3/4 anonim 

válasza:

Nagyon ciki így lekoptatni valakit. És beszélj azzal, aki bejön neked.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem hasonlóból lett majdnem kapcsolatom :D (távolság miatt nem lett belőle semmi:l)
De ez még nem jelent semmi biztosat, mindenesetre hajrá! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!