Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyunk együtt erez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk együtt erez valamit meg?

Figyelt kérdés

2 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatunknak.. elhívott inni elmentem ... És rácsapott a seggemre meg lesmarolt..

Én meg mindig oda vagyok érte..

És mondhatni azt hogy miattam szakítottunk nagyon kocsog voltam vele.. o állandóan könyörgött nekem sokat veszekedtünk és én még bunkó voltam... de mindketten megváltoztunk

Én végkepp

És mindig írogat

Szóval valamit akar meg?

Ha nem akarna nem irogatna..

Valaki?

15L

16F

2017. máj. 21. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Az,hogy 15 évesen iszol meg a seggedet csapkodják, sok mindent elárul rólad is.
2017. máj. 21. 22:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Elhívott inni de én nem ittam sokat.. És nem tehetek rola hogy magától racsapott.. senki nem kényszerítette ot.. És akkor mivan ha 15 evésen jól akarom magamat erezni?
2017. máj. 21. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:

#2: Ilyenkor pofon jár az illetőnek és nem csók..már nem vagytok kapcsolatban, legyen benned egy kis tartás.

És csak így tudod magad jól érezni?

2017. máj. 21. 23:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi ertelme lett volna ot felpofoznom?

Nemakartam jol esett tole hogy megcsokolt

Ne alacsonyitsatok mar le ti nen voltatok tinik??

Nem itattok 15 evesen?

Gondoljatok mar bele.....

2017. máj. 21. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem ittam 15 évesen. Már bőven 16 voltam amikor először tintáztam be úgy rendesen, de azután nem folytattam.

És pl én eddig kb csak olyat tudnék felsorolni "jól éreztem magam" címszó alatt ahol nem ittam, vagy csak minimálisat (egy koktél vagy egy pohár bor csajos beszélgetés mellé)

De nehogy azt mond mindenki csak oltogat... mi volt a szakítás oka? Miért voltál vele bunkó vagy miért gondolod azt, hogy az voltál?

2017. máj. 21. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
3 hónapja lettem 16! Mégsem iszok, cigizek, drogozok és csapok a volt barátnőm fenekére. Nem azt mondom hogy soha nem ittam alkoholt, de nem úgy ahogy te. Én is tini vagyok és jól szeretném érezni magamat, de ezt meg tudom oldani alkohol nélkül is....
2017. máj. 22. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!