Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyunk együtt erez valamit meg?
2 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatunknak.. elhívott inni elmentem ... És rácsapott a seggemre meg lesmarolt..
Én meg mindig oda vagyok érte..
És mondhatni azt hogy miattam szakítottunk nagyon kocsog voltam vele.. o állandóan könyörgött nekem sokat veszekedtünk és én még bunkó voltam... de mindketten megváltoztunk
Én végkepp
És mindig írogat
Szóval valamit akar meg?
Ha nem akarna nem irogatna..
Valaki?
15L
16F

#2: Ilyenkor pofon jár az illetőnek és nem csók..már nem vagytok kapcsolatban, legyen benned egy kis tartás.
És csak így tudod magad jól érezni?
Mi ertelme lett volna ot felpofoznom?
Nemakartam jol esett tole hogy megcsokolt
Ne alacsonyitsatok mar le ti nen voltatok tinik??
Nem itattok 15 evesen?
Gondoljatok mar bele.....

Én nem ittam 15 évesen. Már bőven 16 voltam amikor először tintáztam be úgy rendesen, de azután nem folytattam.
És pl én eddig kb csak olyat tudnék felsorolni "jól éreztem magam" címszó alatt ahol nem ittam, vagy csak minimálisat (egy koktél vagy egy pohár bor csajos beszélgetés mellé)
De nehogy azt mond mindenki csak oltogat... mi volt a szakítás oka? Miért voltál vele bunkó vagy miért gondolod azt, hogy az voltál?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!