Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok nálatok milyen kapcsolat van a más nemű barátaitokhoz?
15/F
Egyszer volt egy seggre pacsi poénból, de ennyi. Szoktunk egymásnak arca puszit adni meg egyik este együtt táboroztunk és leültünk egy folyó mellé ahol egymás fejét és hasát simogattuk... csók még nem volt, de szerintem ne is legyen...
Ölelés. Jó hosszú. És puszi is persze, belefér alkalomadtán arcra. Fogdosás meg persze mindkettőnknél tabu. Nem szoktunk perverzkedni, nekem a legjobb fiú barátom nem szexpartner. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk elég régóta.
Minden pénteken nálunk aludt este, és igen, egy ágyban feküdtünk, lelkiztünk, videókat néztünk majd szunyáltunk. Ennyi.
Simán átöltözöm előtte, ő is előttem.
Régebben mi is smároltunk még nagyon nagyon buta tinédzserkorunkban:D
Csak ezzel a fiú barátommal vagyok ilyen kapcsolatban, mert a párommal együtt nőttek fel, és ő benne bízik. Más fiú barátom talán nincs is, akivel bármi ilyesmit is csinálnék a felsoroltak közül. Azok inkább haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!