Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt gondolhatják rólam, hogy bunkó vagyok (a viselkedésemből fakadóan)?
Hát, hol is kezdjem?... 14 éves fiú vagyok, és van egy problémám. Történetesen nem vagyok egy mintapélda a felszabadult szociális viselkedésre; nem járok buliba, nem találkozok sehol sem a barátaimmal, sehol sem szeretek egyedül menni/lenni, általában bátortalanul viselkedek, és sokszor indokolatlanul is zavarban vagyok, ez utóbbin belül van az is, hogy állandóan lesütöm a szememet, nem nézek másokra, kivéve akkor ha nekem beszélnek, mert akkor élesen belevájom a tekintetemet a hozzám beszélőnek a szemébe. A lényeg pediglen az, hogy az élet csodálatos iróniája képpen egy ilyen jellemű emberbe szerelmes vagy 11 lány. (Nem mintha probléma lenne, csak én nem "az" a típus vagyok, és ha szabad ezt mondanom, akkor egy puha p*cs vagyok, amennyiben az önismereti képem teljes és tiszta, és nem túlzok).
És most jön ide az, hogy hiába próbálnak velem valamilyen szerelmi kapcsolatot létesíteni, én ugyan úgy viselkedek, mint ahogyan azt már jellemeztem a fentiekben.: Lesütöm a szemem, szótlan vagyok,
nem beszélek (válaszolok ha kell, akár részletesen is, de kezdeményezni nem kezdeményezek), és kerülöm őket, amennyire csak lehet. Tudnám még részletezni, csak hosszú lenne... Amúgy ez az egész történet még tavaly Szeptemberben kezdődött, és egészen eddig tartott, a ballagásig, és minden egyes napom így telt el, sajnos.
Szóval azok a lányok bunkónak vélhetnek engem mindezek miatt, vagy azért sejtik, hogy mit miért teszek? (És megértik-e ezeket vajon?)
Köszönök minden választ!
#9 Eddig is a kedvenc éghajlatom volt a mediterrán, viszont akkor most már még inkább! Hát, még nem tudom hogy ilyenekkel fogok-e foglalkozni, inkább majd pár évvel később. Hasonló "ellenőrző-akciókon" gondolkoztam én is, abból a három lányból ketten jönnek abba a gimnáziumba, amibe én is megyek, szóval könnyen végrehajthatóak az ellenőrzések.
Én úgy hallottam egyébként, hogy a nők általánosságban véve intelligensebbek a férfiaknál.
#10 Igen, biztosan lesznek olyanok, már privátot is kaptam valakitől, Ő is ezt mondta, de nem baj, a változtatás útjában csak én vagyok!
Ez most nem ide tartozik, elnézést az off-ért, de... HALLELUJAH! Kedves kérdező, minden tiszteletem a tied, nem hittem volna, hogy létezik velem egykorú ÉS inteligens ellenkező nemű egyed! xD
A kérdéssel kapcsolatosan: Röviden, úgy gondolom, a lányok nem fognak bunkónak titulálni emiatt, hiszen nyilvánvaló a különbség a szégyenlős és a bunkó között. Ha bejössz nekük, akkor természetes, hogy megértik. Nekem semmi bajom az ilyen személyiségű emberekkel, sőt jobban kedvelem őket, mint a tipikus "party arcokat", de ha te változtatni szeretnél... Sosem késő elkezdeni!
#12 Örülök hogy részben a puszta létezésem is örömet tud okozni! :D
Vártam a hasonló korúak véleményét, mivel talán (de csak talán) ők tudnak a legjobban/legtöbbet segíteni nekem.
Idő közben elgondolkoztam azon, hogy ha egy ilyen válaszviszonyulású ember mellett kilenc hónapig kitartott több lány is, akkor az valószínűleg azt mutatja, hogy értik a helyzetet, csak talán ők sem mernek lépni. A változtatás alatt csupán egy pár bevarrandó foltot értettem, a lényeget szeretném meghagyni, a célom az hogy felszabadultabbnak tudjam magam érezni, és úgy is tudjak viselkedni. (Bár a bulizás például pont nincsen a listámon, ha már megemlítetted).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!