Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyorsan ideális közeledni egy lányhoz?
Ugye, ha túl lassan közelít hozzá a fiú, akkor nagy eséllyel mire oda jutna, már friendzone-ba kerül, viszont ha túl gyorsan, az meg elijesztheti a lányt.
Szerintetek mi az ideális?
Pl. elkezdesz beszélgetni interneten egy lánnyal. Mennyi idő után hívod el?
Vagy az első randi: Mit lehet csinálni, és mi az, ami már túl sok az elsőn, ami már nyomulás?
Nem feltétlen a gyorsaságról van itt szó. Ha barátkozva mész oda egy lányhoz akkor ne csodálkozz hogy friendzoneba tesz , mert úgy fogja gondolni hogy csak barátkozni akarsz vele. Nem azt mondom hogy nyomulni kell mint az állat, de éreztesd vele ,hogy te nem "csak" barátként akarod kezelni.
Hogy mennyi idő után hívod el az sok mindentől függ. Én speciel a személyes beszélgetés híve vagyok , ezért ha fiú lennék , akkor minél hamarabb megpróbálnám elhívni , legalábbis én lányként ennek örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!