Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megpróbáljak majd közeledni felé? (Meleg kérdés)
Persze, de sok mindent meg kell tudnod.
Én nem vagyok meleg, de az én középiskolámban elítélték a melegeket.
Volt egy övön aluli húzása is 2 srácnak, megtudták, hogy egy másik meleg, és elég csúnyán lelki sérültté tették.
Szóval...vigyázz, mert nem mindenhol veszik szívesen. De sok sikert! :)
Szerintem te 14-15 évesen ne döntsd el, hogy kik felé vonzódj.
A leves a meleg, a homokos meg a sivatag.
Ha jó suliba mész, nem lesz gondod abból, hogy meleg vagy.
Nálunk pl. van egy meleg pár, akiket egy srác csesztetett. A srácok szóltak az igazgató úrnak, ő meg vérengzést csinált.
Hangsúlyozom: soha senkinek nem kell eltűrnöd, hogy a szexuális orientációd miatt bármilyen hátrány érjen. Bűncselekmény, ami ellen jogod van fellépni.
Nálunk legalábbis ez a rendszer: nem számít, hogy valaki sváb, zsidó, cigány vagy épp meleg, addig, amíg az iskola követelményeit (ez egy erős gimi, a tanulmányi eredményre nagyon harapnak) betartja az illető, addig a tanárok és a vezetőség teljes mellszélességgel fellép az ilyen megnyilvánulások ellen.
Tehát... :)
Igen, közeledj csak bátran! Ha nemleges választ kapsz, akkor azt, ha igenlőt, akkor meg mindenki örül. :)
16/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!