Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat az exemmel? Lent.
Figyelt kérdés
Fél éve nem vagyunk együtt az exemmel, én dobtam ki, de utána újra összejöttünk. Fél év után rájöttem, hogy nagyon vonzódom hozzá, és amikor elmondtam neki, hogy még mindig szeretem, azt mondta, hogy szexuálisan vonzódik hozzám, és egy "szexkapcsolatban" benne lenne.
Én is imádtam vele lenni, de azért mégis...
Mi erről a véleményetek?
19L
2017. jún. 13. 18:49
1/5 anonim 

válasza:

ha állatnak érzed magad nyugodtan belemehetsz, ha ennyire viszket odalent és nem bírod ki hajrá :)
2/5 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést komolyan fel kellett tenni? Nem esett le, hogy csak kihasználni akar ezzel? Jól meg... és utána szevasz, de ha neked ez megfelel akkor az a te dolgod. Csak gondolj a következményekre, hogy ha ez kitudódik minek fognak tartani téged...
3/5 anonim 

válasza:

Terhes leszel tőle az fäsza lesz
4/5 anonim 

válasza:

Mi is ezt csináljuk! Szerintem nincs baj vele:)
22N
5/5 anonim 

válasza:

A szexkapcsolat egy dolog..de te komolyan úgy csinálnád ezt az exeddel hogy még mindig szerelmes vagy belé? Bakker megmondta a srác hogy csak dugni akar, ezek után komolyan le tudnál feküdni vele úgy hogy közben nem reménykedsz többen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!