Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Ez baj?
Figyelt kérdés
Eddig azon az állásponton voltam, hogy én soha a büdös életben nem jönnék össze olyan pasival, aki cigizik és néha berug, de mostmár nem. Valamiért ez megváltozott és már kevésbé érdekel ez. Valami baj lenne velem?2017. jún. 10. 19:33
1/8 anonim válasza:
Ez egy adott ember miatt változott meg benned?
2/8 anonim válasza:
Igen, aki iszik és cigizik csak tisztességtelen ember lehet...
EZek a piás dohányos állatok, mit képzelnek magukról, és akik elmennek néha szórakozni pffff ők a legrosszabbak mi az hogy jól érzik magukat néha? Rühes egy banda ez én mondom (nem irónia.......!! )
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs adott ember. Kb 2 hónapja figyeltem meg ezt magamon
2017. jún. 10. 19:46
4/8 anonim válasza:
Az ember változik, ha akarja ha nem. Persze saját akaratából is megtud, de néha fel sem tűnik. Fogad el és élj tovább.
5/8 anonim válasza:
Néha mindenki berúg nem? Ha nem agrisszív az illető msot miért utálnád meg ha egy évbe 2-3x berúg :?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem is annyira azzal volt a bajom hogy 2-3x berúgna a barátom, hanem a cigivel. Egyszerűen undorodtam a cigisektől. Most meg már nem is annyira érdekel.
2017. jún. 10. 20:21
7/8 anonim válasza:
Semmi gond nincs Veled, csak több fajta embert is elfogadsz. :)
8/8 Firedoom válasza:
10 evesen azt mondtam nem dohanyzok
15 evesen azt mondtam nem iszok
18 evesen iszok
20 evesen dohanyzok ha iszok
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!