Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig érzek iránta valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig érzek iránta valamit?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam a volt szerelmem, és elég ideges lettem, összerándult a gyomrom meg minden. Nem váltunk el szépen, és nem is volt túl jó a kapcsolatunk. Már nem nem haragszok rá, de nem is szeretem már; viszont lehetséges, hogy tudat alatt mégis érzek valamit még iránta?
2017. jún. 9. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, elég valószínű. Máskülönben nem lett volna gyomorgörcsöd. Lehet pont azért lettél ideges mert a kevés jó és a sok rossz (mivel azt írtad nem volt gyakorlatilag sok jó vele) összekeveredett benned és nem tudtad hogy haragudj ahogy látod vagy egyszerűen csak ne törődj különösebben vele. Meg kell próbálnod túllépni rajta.
2017. jún. 9. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Első: Ez most fizikailag fájt....
2017. jún. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!