Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erzek iranta? 15/L
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiut nem reg taliztunk, erre osszejott egy masik csajjal pedig ugy volt, hogy mi fogunk osszejonni. Udvarolt, mondta hogy bejovok neki. Nem is ez a lenyeg, hanem hogy egy hettel kesobb ram irt. Azzal, hogy nagyon sajnalja meg ilyenek. A heten megint ram irt, elkezdtunk beszelgetni es engem kirazott a hideg, fura volt nem szerelem féle hanem/vagy nem is tudom inkabb barati. Ezenkivul mindennap jar a fejemben. Nem ertem, miert jar a fejemben minden egyes nap?
Elore elnezest kerek a felreertesekert, ertelmetlensegert.
2017. márc. 19. 23:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem, hagyd békén egy ideig, mert csak talonban tartott téged! Hátha találkozol időközben egy másik sráccal és, neki majd tényleg kellesz!:)
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Mindenkepp baratsagba akar lenni velem
#2 Oh ertem
Johetnek még!
2017. márc. 19. 23:19
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem hanyagold egy kis ideig! Ha hiányodat érzi, akkor tudod, hogy jelentesz neki valamit (barátként, vagy tudjaafenexd) :D :)
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Okes ertem. Koszi a valaszt!
2017. márc. 20. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!