Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mukodne vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mukodne vagy baromsag?

Figyelt kérdés
Lattam youtubeon tobb olyan videot ahol egy srac megy az utcan es random lanyokat megszolit es kihivja kulonbozo jatekra oket (pl ko papir ollo stb.) Ha a lany veszit csokoloznak, ha fiu akkor a lany adhat neki egy pofont. Ez szerintetek igazi vagy csak megrendezett? Mert igy valosagban nem is tunik rossz otletnek.

2017. jún. 8. 17:30
 1/6 Bonnie2019 ***** válasza:

Ha jól nézel ki, van humorod és ügyesen adod elő magad, ráadásul szingli csajt fogsz ki szerintem működhet. Legrosszabb esetben a lány nem fogja megtenni, mert van barátja vagy mert előtte meg akar veled ismerkedni.

Csak ne rohand le őket, hanem udvariasan ;)

2017. jún. 8. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Valahol én is láttam :D, hát ha lenne több bátorságom én mindenképp megcsinálnám 16/F
2017. jún. 8. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én akkor is pofon vágnálak, ha te nyersz.

Baromira igénytelen dolog idegen emberekkel smárolni. De aki össze akar szedni egy kis mononukleózist, herpeszt vagy egyebet, annak hajrá.

2017. jún. 8. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy meg nem csókolnék egy idegent, bárhogyis néz ki. De mondjuk abban benne lennék, ha pofon és randira hívás lenne a tét, pofon és csók helyett.
2017. jún. 8. 20:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos belolem is a batorsag hianyzik, pedig olyan jo lenne. Az a baj hogy siman elterjeszthetik rolad hogy ilyeneket csinalsz es ha negativan sul el a dolog akkor a futotuzkent terjed el a szamodra rossz pletyka az ilyen kisebb varosokban:/
2017. jún. 8. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Szóval vadidegenekkel akarsz csókolózni. Lehet, elkapod valakitől mondjuk a herpeszt, majd szépen tovább is adod. Én biztosan nem csókolóznék olyan fiúval, aki igy akarna tőlem csókot lopni, mert eszembe jutna a fertőzés veszély.

Egyébként csak akkor működik, ha jó képű vagy. Értelmes lány nem csókolózik vadidegennek, a ribizliknek pedig a szép fiúk kellenek. Vagy aki eltudja magát adni, de ha csak csók kell, akkor bizony a külső az első.

2017. jún. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!