Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélyem Facebookon a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem Facebookon a lánynál?

Figyelt kérdés
Szégyen tudom de muszáj Facebookon próbálkozzak nála, mert bár egy városban élünk de még nem találkoztam vele háromnál több alkalommal. Mivel már 19 vagyok ezért kicsit érdekes szeretnék lenni és nem olyan átlagos mint jó néhány fiatalabb fiú. Valami ötletet szeretnék kérni amivel lehetne indítani. A többi már menne csak az a bizonyos legelső Szia utáni mondat hiányzik. Lányok ha tetszik nektek egy srác akkor tényleg mindegy, hogy mit ír?

2017. jún. 8. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia lolozol? -igen -akkor jóba leszünk xd
2017. jún. 8. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Ma már odamenni luxus??? Mindenki facebookon akar csajozni?
2017. jún. 8. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem tudok élőbe odamenni hozzá mert nem találkozok vele soha.
2017. jún. 8. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát b+, pont ezért hívd el valahova!

Édes istenem :D

2017. jún. 8. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmm ha tetszik akkor igen kb teljesen mindegy mit írsz :D csak ne legyen flegma és bunkó de ha esetlen egy picit az irásmódód az nem baj.
2017. jún. 8. 15:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Megnézném 4-es válaszoló, hogy te, hogy mennél el egy vadidegennel valahova :P

Köszönöm 5-ös!

2017. jún. 8. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Ötösnek 100% igaza van. Ha tetszik egy srác nagyjából mindegy mit ír ,tőlem azt is írhatja hogy láncfűrész ,manapság egy lány össze teszi kezét ,lábát ha egy srác mer közeledni/kezdeményezni.

Ami gondolom egyértelmű hogy flegma,bunkó ,lekezelő ,hiú,stb. stílus senkinek sem bejövős(legalábbis normális lányoknak). De ha szimpatikus vagy neki/örülne hogy írsz akkor meg olvadozni fog:)

2017. jún. 8. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan meg írhatod neki, hogy megismernéd őt. És hívd el pl fagyizni meg sétálni.
2017. jún. 8. 19:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, az természetes, hogy nem leszek sem bunkó sem lekezelő (amúgy sem tartanak annak). Azt, hogy értetted kedves utolsó előtti, hogy a lányok manapság összeteszik kezüket-lábukat ha egy fiú mer közeledni? Köszönöm a válaszokat mindannyiótoknak, még jöhetnek hasznos tanácsok!
2017. jún. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!