Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy lánynál facebookon kezdeményezek, ha nem tudom máshol elérni?
Írj valami semlegeset, nem nyomulósat. Sose tudhatod... Legrosszabb esetben szeptemberig elfelejtik!:P
Mondjuk egy:
Szia! Bocsánat, hogy így ismeretlenül Rád írok, még sose tettem facebookon, de a suli utolsó napján láttalak valamin nagyon mosolyogva barátnőkkel, és nagyon szívesen megismernélek, egy fagyi vagy egy cukrászdás ücsörgés mellett!:) Ha nem vagy ismerkedős típus semmi baj, így is itt mosolygok hogy milyen hülye vagyok, hogy online "szólítok" le valakit, de túl hosszú a nyár hogy halogassam! Szép napot!:)
Nah, írd át a stílusodra, laza nyitás, laza zárás, a lényeg elrejtve a sorok között, valamivel talán több esélyed van egy hasonló szöveggel. Hajrá!!!!:)
Nekem az általában sikerül, ha azt írom rá hogy "szia, te köszöntél ma rám a városban?" :D
legrosszabb esetben mondja hogy nem, viszont ha viccesebb kedvébe van, vagy akár tetszel is neki, akkor elkezd viccelődni vele, hogy van egy hasonmása a városban, és ezzel el tudtok viccelődni az elején :D ha gondolod írj privátba, aztán segítek még ha kell, de a kérdésed alapján csak ennyit tudok mondani :D
Sose bírtam az olyan fiúkat,akik csak facebookon orogatnak,de valóságbanmég csak oda se köszönnek...beszari
De ilyen esetben írj rá,nincs más választásod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!