Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány és 17 éves fiú? 15L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány és 17 éves fiú? 15L

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi van velük? Ez nem egy kérdés.
2017. jún. 6. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez még belefér simán, ha arra gondolsz hogy össze akartok jönni.
2017. jún. 6. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

16 éves lány és 18 éves fiú?17 éves lány és 19 éves fiú?18 éves lány és 20 éves fiú?19 éves lány és 21 éves fiú?20 éves lány és 22 éves fiú?

Bocsi,de én nem értem ezt a játékot.

2017. jún. 6. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
He?
2017. jún. 6. 16:09
 5/5 anonim válasza:
Hát szerintem belefér. Egyik ismerősömék úgy voltak,hogy a lány ő 17 volt,amikor interneten egy levelezős oldalon egy arab emberrel találkozott. A fiú pedig 20. Aztán skype meg ilyesmi utána egyik nyáron a fiú küldött neki egy repjegyet avval hogy repüljön el Dubaiba. Hát a lányt elkísérte az egyik haverja,hogy ha baj van akkor ne egyedül legyen vagy ha nem az a pasi akinek adja magát. A lány egy egész hónapot ott töltött aztán hazajött aztán utána a fiú jött stb. Most meg már együtt élnek a pasi házában, mert ugye Dubai luxury stb. Házasságól még nem hallani. De boldogak ott . De bőven belefér nyugi. Ez csak 2 év . Remélem segítettem , a igen menjen a zöld. Írj nyugodtan priviben ha gondolod.
2017. jún. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!