Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érez irántam?
Van egy fiú osztálytársam, akivel szinte mindig együtt mentünk haza, és sokszor mellém ült, utólag kiderült, hogy mert sokszor csak ott volt hely. Nem utálnak a többiek csak már a középsuli első hónapjában azt hitték, hogy biztos egymás mellett akarunk ülni. Én viszont mindig igyekeztem mellé ülni, de ez őt nem zavarta, legalábbis nem mondta. Ebédlőben az osztály ebédesei mindig egy nagy asztalhoz ültek, de az első két évben ő mindig egy külön 4 fős asztalhoz ült, ahol senki nem volt, vagy ha minden asztalnál ültek, akkor is igyekezett nem hozzánk jönni(szándékos önkiközösítés) de amikor odamentem hozzá és leültem vele szembe, akkor általában beszélgettünk is(amikor együtt mentünk haza akkor is), de többségében csak olyanokat, hogy "milyen volt az óra.", "milyen a leves?", "milyen vicces dolgok történtek. Sosem érdeklődött arról miket szeretek, vagy a családomról stb. Egy másik osztálytársam pár hónapja elkezdett közeledni felém, ugye nehezen ment, mert nem igazán tudta már senki, hogy mi van kettőnk között. Az osztálytársam aki udvarolt nekem szándékosan nyomta el őt, amikor együtt voltunk (3man) de ez nekem akkor még nagyon nem tűnt fel. És mindig hazudott neki, hogy én most nem akarok vele menni, meg én azt mondtam neki, hogy még suliba kell maradnom stb. és ezért szépen lassan a másik fiúval kezdtem el járni, de ez a fiú rosszul viselte, hogyha beszélgettem vele a fiúval. És veszekedtem is vele, szakítottunk 2 hónap után és megtudtam tőle, hogy hazudott neki, hogy ne legyen útban. Ezért odamentem, hozzá és bocsánatot kértem tőle, hogy nem tudtam, hogy ez történt, nem nagyon érintette meg, sem az, hogy átverték(nem is hiszem, hogy átverték, inkább csak nem érdekelte és nem akart konfliktust)sem az, hogy bocsánatot kértem tőle. Elhívtam moziba, hozzánk stb, de nem akart jönni soha, azelőtt is hívtam néha, akkor is nemet mondott. Pedig őt is zavarta, hogy kevesebb időt voltunk együtt, legalábbis én így éreztem. Egyik osztálytársam azt mondta róla, lehet meleg, valaki meg is kérdezte tőle, az válaszolta, "Miért érdekel? Amúgy nem vagyok az." De mondjuk semmi jelét nem mutatta, hogy meleg lenne. Soha nem ért hozzám ha kettesben voltunk(máskor se), nem is mondott sose semmi olyat.
Nem tudom mi van, mintha csak egy kutya lennék neki, vagy egy tárgy és zavarta, hogy másé vagyok... Most mit csináljak?(Remélem érthető az írás)
Ejha, ez elég kacifántos, de azt hiszem értem (egy jó tanács, ha egy mondatban kétszer hivatkozol két különböző fiúra úgy, hogy 'fiú', akkor legyen fiú A és fiú B)
Szerintem vagy nagyon beléd van esve, csak fél, vagy egyáltalán nincs, és nem is nagyon fog az elkövetkezendőkben. Nem tudom eldönteni a szöveg alapján sajnos
Igen, gondoltam én is erre az 'A', 'B'-s dologra, csak lusta voltam átírni, ezért úgy gondoltam, ha majd nem lesz érthető, akkor átírom. Azért nagyon köszönöm a jó tanácsot!
Nem tudom, hogy félhet e valaki ennyire. Minden nap mosolygok rá, de ő sokszor nem mosolyog vissza, vagy ha mégis, akkor sokszor nem egyből. De nem úgy tűnik, hogy félénk lenne, mert nem süti le a fejét mikor ránézek vagy rámosolygok, csak néz engem, és ez már kezd kellemetlen lenni számomra.
Talán nincsenek is testi(szexuális) igényei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!