Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akk mit erez irantam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akk mit erez irantam?

Figyelt kérdés
Help!Van egy srac..kicsit tetszem neki es nekem is o..de megis csak baratok vagyunk mert nemtudjuk eldonteni h mit erzunk egymas irant..aztan valahogy szoba keveredett a csokolozas..es azt mondta h meg akar csokolni.mondtam h dehat azt a baratnojevel kell es mondta h de igy kevesbe gaz ha elcseszi..most akk megis csak tetszem neki vagy csak le akar smarolni? Am sokan azt hiszik h kavarunk mivel gyakran olelget vagy csak odajon es atkarol a derekamnal... koszonom a normalis valszokat 🙏🏼 (Bocsi a helyesirasi hibakert nagyon siettem)
2017. márc. 5. 22:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg egyikunk se csokolozott...
2017. márc. 5. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor lehetne ez több, ha valahogy tudnád provokálni, felhúzni, hogy ugorjon meg a pulzusa, ne ilyen kis biztonságos játék legyen.
2017. márc. 5. 22:10
 3/8 A kérdező kommentje:
# 2/2 marmint?
2017. márc. 5. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt találd ki te. Játék. Kockázat. Veszély. Nézz a szemébe úgy párszor. Aztán egyszer csókold meg te. De hagyd abba ne a végén. És hagyd ott. Stb
2017. márc. 5. 22:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta meg szeretne csokolni... de ugy h csak ketgen vagyunk es titok marad... hagyjam neki? Vagy csak kihasznal?
2017. márc. 5. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kihasznál, gyakorolni akár, mint barát a baráttal, kis pajtisan, biztonságosan. Tisztességesek a szándékai. A kérdés mit vált ki belőle, ha a pajti helyén egy tisztességtelen nőt talál. Te is akarhatsz, te is irányíthatatod mi lesz, lehetsz szokatlan, meglepetés, provokálhatod.Lehet olyan is a vége amire nem számít.
2017. márc. 5. 22:54
 7/8 A kérdező kommentje:
# 6/6 nekem valojaban tetszik a srac... es sztem nekj is en ... es csak azert nem merte ezt bevalanni mert ugy latta h en nem "erdeklodom" iranta tehat semmi jelet nem adtam annak h nekem o tobb mint barat... meg egyikunknek sem volt kapcsolata... az ha megcsokol az mar azt jelenti h szeret? Es mivel mondtam h en felek a csoktol (hat igen...) ezert mondta h akk kezhetjuk szajrapuszival is ... meg olyanokat irt h megszeretne kostolni a ruzsom stb... ez lehet h csak a koraval jaro kanossag es nem "szerelem" ?
2017. márc. 5. 22:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod. Lehet ő sem tudja. Amire próbállak rávezetni az, hogy ez nem lefutott dolog, te is aktív fél vagy abban, hogy mennyire hevül föl ez, esetleg szerelemmé. Ha te tudod mit akarsz, akkor lépjen a szerint. Valami kétértelműséggel ezzel azzal átlépni a barát falat. Hogy azon kapja magát hogy, már ne tudja mi van, megszédüljön, hogy ez meg mi. Amikor válaszolgatsz, írsz neki legyen ott benned, hogy mi a szabálytalan válasz, ami csavarja a dolgot.

Aztán majd kiderül szeret e valaki valakit.

2017. márc. 5. 23:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!