Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy idegesítem?
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel szoktam chatelni, de szinte mindig csak én írok rá. Ez azért van mert nem akar velem beszélni? Mert általában egyszerű válaszokat ad (13L)2017. jún. 4. 12:54
1/1 anonim válasza:
Igen, sajnos valoszinuleg azert van mert nem erdekled. De ne busulj rengeteg srac van meg rajta kivul es elotted az elet. Te megprobaltal vele beszelni, de nem ertekelte, szoval hagyd a fenebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!