Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatta ezt a nevet?
Figyelt kérdés
A barátomról van szó, mondtam neki hogy hétvégén nem tudok nála aludni, mert szüleim nem engedik. Ő erre azt mondta, hogy nyugalom ő Meg Győző és majd elintézi, én mondtam neki, hogy dehát téged nem így hívnak, de csak értelmetlen fejet vágott és elismételte, hogy ő Meg Győző és biztosan elengednek majd a szüleim hozzá miután beszélt velük.... Eléggé aggódok, hogyan vehetné rá a szüleimet erre, ha még a saját nevét sem tudja a kis butusom??2017. jún. 2. 14:37
1/9 anonim 

válasza:

Rossz kategóriába írtad a kérdést, a Humorosnak Szánt De Kicsit Sem Vicces Poénok kategóriájába kellett volna.
2/9 anonim 

válasza:

Jaj Istenem...Nem is a ,,vicc" fáj, hanem az hogy nem érted
3/9 anonim 

válasza:

Mar megint te vagy, okos kis nem szűz?
4/9 anonim 

válasza:

Most MEG GYŐZŐ leszek és elmondom, hogy nem vicces :( Lehet, hogy a barátnőd Meg Győző, de te kicsit sem vagy az XD Elegem van a trollkérdésekből. #kappa
5/9 anonim 

válasza:

ez fájdalmas...ő meggyőző..nem meg Győző:-D
6/9 anonim 

válasza:

Jajj édes Istenem, remélem, hogy csak szórakozol
7/9 A kérdező kommentje:
EGy vallomással tartozom :/ (beteg hazudozó vagyok) előbb is hazudtam, nem csak eggyel tartozom, igazából nem vagyok nő!! HAbár a kérdésben annak adtam ki magam :/
Viszont 1 dolgot biztosan állíthatok (hazudtam, mert ott van a fa*kam is szóval kettőt) szóval a szüzes kérdést nem én tettem ki, olvastam és az ötlet abból jött hogy fárasszam a népet, szóval köszönöm az alkotójának utólag is!
TErmészetesen csak szórakáztam és nem gondoltam komolyan, nem adtam elő elég Meg Győzősen vagy meggyőzően.. :D
Mindenesetre ,ha ezt olvasod további szép napot/ estét/ holnapot/ hetet és hónapot és amennyi időd még van hátra , szóval további kellemes X időt.
2017. jún. 2. 21:15
9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kocka, nem tudom feltűnt e de jó néhány óra eltelt a kérdésem és a válaszom között és nem véletlen, mivel volt mit csinálnom és nem otthon döglődtem :)
2017. jún. 3. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!