Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
Tudom ez furán fog hangozni de vannak olyan fiúk akik rosszfiúk? Mármint olyanok mint a könyvekben. Fekete bőrdzseki bakancs.. Pimaszak de egyben rendesek. Szóval valami hasonlóra gondolok.2017. máj. 31. 20:15
1/11 anonim 

válasza:

Vannak, mindig is voltak. Szerintem te az úgynevezett "csibész" fiúkra gondolsz.
2/11 anonim 

válasza:

30 fokban tényleg nagyon rosszfiús a bőrdzseki bakanccsal! Nem vagyok rosszfiú, de az illatom jobban vonzana, mint az övé, azt garantálom. :D
3/11 anonim 

válasza:

álltalába a rockerek/skinhead ek járnak bakkancsba
4/11 anonim 

válasza:

nincsenek, maganyosan fogsz meghalni!
5/11 anonim 

válasza:

Pont ilyen vagyok!!!!
Ezt mondanam ha pont ilyen vagyok srac lennek..
6/11 anonim 

válasza:

Vannak, én pont ilyen vagyok, ahogy itt szerintem a válaszolók 80%-a az lesz..hátha beszélgetni fogsz velünk :D
7/11 anonim 

válasza:

Vannak. Ismerek ilyet.
Közelről ismerek olyat aki nem teljesen rosszfiú de lehet rá azt mondani.
8/11 anonim 

válasza:

Vannak. Idehaza kevesebb, mert a magyar férfiak nem tudnak öltözködni.
9/11 anonim 

válasza:

Nem, a rockerek, metalheadek, punkok, anarchisták, skinheadek és motorosok kitalált lények egytől egyig! Ha látsz egyet menekülj mert csak egy a kormány által létrehozott hologram! Amúgy igen, léteznek pózerek, akik 30 fokban is belerohadnak a bakancsba és a bőrkabátba, keveset vagy napvilágon mi? Ezeket a valóságban ne úgy képzeld el mint a filmekben, hanem izzadó vörös fújtató arccal. :) Valamint az egész házat átjáró bűzzel mikor lekerül a bakancs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!