Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen lány?

Figyelt kérdés
Normális srác vagyok aki 17 eve Németben él, még nem volt normális kapcsolatom, Szerintem ez annak is köszönhetö hogy elégé önbizalom hiányom van bár nem tudom miért. Nem 1 lány szemez velem az utcán nézett meg, bár szerintem se nezek ki rosszul de meg se találok normális párt. Azt tegyük hozzá sportolok uszom, kondizon( katonának keszülök Irak Afganisztán a cél). De meg normális lányt nem találtam aki szeretne megbecsülne mindig a penzehesekez fogtam eddig ki és a r...t aki ATM- nek néz velem lenne a baj vagy mar enyire ritka faj ez a csoport akiket en keresk vagy mi itt a gond ? Mert en mar tanácstalan vagyok .🙄
2017. máj. 31. 11:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Istenem ha az ember kap 1 bwmt mar 1 ből menözik vele
2017. máj. 31. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem például azzal van bajom,hogy nem tudsz helyesen írni. Persze,ez nem döntő dolog,de szemet szúrt. Ha nem a kocsiddal akarnál csajt fogni,nem hoztad volna fel,hogy neked bizony van.. oké,erős vagy,bátor,vannak céljaid az életben. De tudod,ha katona leszel, a munkád lesz az életed,nem a családod. Nem tudom,hogyan ismerkedsz,miket mondasz el először magadról,de lehet változtatni kéne a technikádon. Biztosan találsz majd valakit, nem kell kapkodni:) Nem 17 évesen kell életre szóló szerelmet keresni. Ha már kifogtál pár pénzéhes lányt,akkor csak nem lehet neked akkora önbizalomhiányod. Csak legyél kitartó,és ne felejtsd el,hogy ha normális lányt szeretnél,akkor ő nem csak a külsőségekre fog menni. A belső értékeid fontosabbak lesznek,mint az,hogy mennyire vagy izmos, vagy hogy mekkora a BMW-d ;)
2017. máj. 31. 17:50
 13/20 A kérdező kommentje:
nah utolso ebbe igazad van mobilrol irok is igy nehez helyesen de probalok :D
2017. máj. 31. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
én is mobilról írok :D Jó,mondjuk gondolom tele van hibákkal a kommentem..inkább el se olvastam..:D
2017. máj. 31. 20:05
 15/20 anonim válasza:
Minek hoztad a kocsit? Aki szeretni fog téged, az nem a kocsid miatt lesz. A lányok többsége (szerintem) fel sem ismeri a kocsikat! Oké, hogy menő meg minden, de szerinted a kocsi vagy te magad vagy a fontosabb? Magadban kell ezt eldöntened, és ha a könyvek igazak, akkor a bázison majd lesznek könnyen kaphato lányok. Csak akkor állapodj meg, ha már rögtön nem a kocsidról kezdesz el beszélni. A lányok nem azt nézik, hogy mennyire van divatos kocsid. Ők a szerethető férjet, a jó apát keresik.
2017. máj. 31. 21:10
 16/20 A kérdező kommentje:
En olyan vagyok ha szerencseje lesz nem urna ban kap vissza
2017. máj. 31. 21:26
 17/20 anonim válasza:
Te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted magad? Ez nem szerencse kérdése! Egy kicsit fordulj már magadba, és szállj le a magas lóról! Legalább egy kicsit pozitívan állj az élethez! Azt hittem, hogy nálam pesszimistább ember nem létezik, de tévedtem. Te csak öntelt alak vagy, aki mindent a pénzre tesz és a látszatra, a boldogság helyett!
2017. máj. 31. 21:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Figyelj apám Hadnagy rangban halt meg a semmiert itt mar nince pozitiv erzelem
2017. máj. 31. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező... őszintén akarsz egyáltalán ismerkedni? Vagy ez csak egy figyelem felhívó kérdés egészen más témáról? Itt egy csomóan segíteni próbálnak te meg csak kifogásokat keresel. Ha katona leszel (márha nem csak kitaláltad) akkor is nyavajogni fogsz ha ki kell menni hajnalba futni vagy nem tudom... embereld meg kicsit magad. Az értelmes lányoknak nem az a srác kell akinek szép csillogó szeme van, nagy kocsija és cuki pofija. Egy értelmes lánynak (akikből hidd el akad bőven) egy értelmes srác kell. Lehet nem a lányokkal van a baj, hanem te nem nőttél még föl ehhez. A pozitív érzéseket meg ne másoktól várd, teremtsd meg magadnak. Remélem valamennyire megértettél.

L

2017. jún. 1. 10:27
 20/20 A kérdező kommentje:
figyelj nem villogok kaptam pár hasznos választ es jol esett tudom hogy önbizalom hiányos vagyok nem erdekel mit kell csinálni 1 olyan srác akarok lenni majd ha lesz valakim hogy ha melletem lesz a lány akor ne 40 kg os izom trikoba keljen feszitenem hogy kinezek valahogy hanem azt mondjak ez igen csinos csaj csinos erös srác
2017. jún. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!