Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány?
Figyelt kérdés
Normális srác vagyok aki 17 eve Németben él, még nem volt normális kapcsolatom, Szerintem ez annak is köszönhetö hogy elégé önbizalom hiányom van bár nem tudom miért. Nem 1 lány szemez velem az utcán nézett meg, bár szerintem se nezek ki rosszul de meg se találok normális párt. Azt tegyük hozzá sportolok uszom, kondizon( katonának keszülök Irak Afganisztán a cél). De meg normális lányt nem találtam aki szeretne megbecsülne mindig a penzehesekez fogtam eddig ki és a r...t aki ATM- nek néz velem lenne a baj vagy mar enyire ritka faj ez a csoport akiket en keresk vagy mi itt a gond ? Mert en mar tanácstalan vagyok .🙄2017. máj. 31. 11:25
1/20 anonim 

válasza:

Nem a lányokkal van a gond, hanem az önbizalmaddal és azzal hogy nem tudsz egy lányt leszólítani.
2/20 A kérdező kommentje:
lehet bár sokan mondják hogy a nagy bmw vel könny van is 1 de ugy gondolom nem bmw vel kel csajozni :D
2017. máj. 31. 11:43
3/20 anonim 

válasza:

Szia!
Hozzám jöhetnél bármekkora autóval lehetne akármekkora házad, ha Afganisztánba és Irakba készülnél igen fiatalon meghalni nagy valószínűséggel, nem hiszem, hogy le tudnál venni bármivel is a lábamról.
A normális lányok kapcsolatra vágynak lehetőleg olyanra ami tovább tart 10 évnél, és nem egy urnában kapja vissza a férjét, valamint nem évente egyszer látja amikor éppen hazaesik és a gyerek meg sem ismeri, a szomszédot hívja apának.
A többi meg el van a pénzeddel, akinek esetleg mindegy, hogy mi van veled, örökölni meg nem lenne rossz.
4/20 A kérdező kommentje:
Csak tudod eböll mar nem szalhatok ki ala irtam 5 ever
2017. máj. 31. 13:34
5/20 anonim 

válasza:

Még mindig nem tudok mást mondani, hogy ha k.vák között keresgélsz, akkor k.vákat fogsz találni.
6/20 anonim 

válasza:

Számodra milyen is egy normális lány? Oké azt írtad: szeret és megbecsül, de biztos vagyok benne, hogy vannak még elvárásaid. Ami nem gond, sőt! Jó dolog ha az ember tudja mit akar, csak sokszor görcsösen ragaszkodunk ezekhez az elképzelésekhez és észre sem vesszük hogy már rég ott van az orrunk előtt amit kerestünk. Biztos körülötted is vannak ilyen lányok, csak lehet nem vetted észre őket. Bárhogy is legyen, neked kell érte tenni. Abból nem sok minden lesz ha ülsz és várod a csodát hogy az ajtódon kopogtasson. Ismerkedj meg emberekkel, ezzel tapasztalatot is szerzel, megtanulod úgymond kiszűrni a nem kívánatos embereket az életedből és egyszer majd jönni fog az is akire vártál.
7/20 A kérdező kommentje:
Ismerkedni ? Ha lenne rá időm
2017. máj. 31. 14:51
8/20 anonim 

válasza:

Aki itt az autójával próbál meg villogni és panaszkodik hogy nem talál normális lányt az a tag általában itt próbál meg felszedni lányokat látatlanban mert előben nem megy neki.
L
9/20 A kérdező kommentje:
Le szarom az automat nem villogok sehol vele ha azt akartam volna hogy itt szedjek fel csajt akor fotot is raktam volna ki ........:
2017. máj. 31. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!