Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek mi az idealitok?
hajszin,szemszin,alkat,kis mell nagy mell,ilyesmik erdekelnek,de barmit irj ami az eszedbe jut :) kivancsi vagyok ki van a legkozeleb kozam hahahaha ja es kort is irjatok :)
16/l

Hiába mondjuk, hogy ki tetszik nekünk, mindig a szemünk dönt.
Hiába írod, hogy vékony vagy, hosszú hajad, barna szemed van, ha egy fénykép után a szemünkben nem vagy vonzó.
Ismerek sok lányt akinek hosszú szép haja van, barna szeme, vékony, de mint nő még véletlenül sem gondolok rá, mert az összhatás nem szép.
Szóval az ilyen kérdéseknek semmi értelme. Persze van ideál, felsorolhatnám, hogy mi tetszik egy nőben, de ilyenkor mindig egy adott nő ugrik az eszünkbe. Mint pl: az aki Marilyn Monroe képét küldte. Ő a példa, hogy az ideálunkat valakire ruházzuk.
Szóval nekem az ideál az akit ha meglátok, és eláll a lélegzetem mert annyira gyönyörűnek tartom..
24/F

ma 11:23
Úgy mondják, hogy "Ne lihegd túl" és nem ne lélegezd túl...
Az ideálom az aki nem ír hülyeséget, és legalább figyel a helyesírásra-
:D ez ciki
de ugycsinalsz mintha olyan nagy baj lenne h megkerdeztem ezta kerdest.Meg direkt ellenem fordulsz h olyan aki tud irni meg beszelni.ember.nem az volt a kerdes h en vagyok e az ideal,meg hogy nincs olyan hogy ideal,hanem h nagyvonalakban milyen no szokot tecceni.milyen hajszin az ami a legjoban bejon,stb...enyi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!