Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti miért szartok le...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti miért szartok le egyik napról a másikra egy lányt?

Figyelt kérdés

Volt egy buli, ott talalkoztunk legelőször. Aztán két nappal később elkezdett nekem írogatni. Találkoztunk is.

Mindig o kérte, hogy találkozzunk, meg ő irigatott általában. Vasárnap beszéltem vele utoljára normálisan. Most rairtam de egyszerűen szarik rám...

már volt, hogy osszevesztunk,mert én azt mondtam neki hogy csak annyira kellek neki hogy megdugjon. Állításai szerint nem😅 Ezt is meg is beszéltük.

Azóta beszélünk is, minden nap. Vagyis beszéltünk.... és most egyszerűen nem tudom hogy mi van. Én többet érzek iránta mint barátság, és ezt tudja ő is, de eddig ez nem volt baj, meg nem erőltetem rá a "szeretetem".

2017. máj. 30. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ez a fétisem. Imádom a pisi-kaki szexet.
2017. máj. 30. 19:39
 2/15 StayAwake...Forever ***** válasza:
100%
Emberek, miért vagytok ennyire hülyék?
2017. máj. 30. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:

#2 nem tudom,de ha rájössz oszd meg velem is.

Kérdező: ötletem sincs,utoljára milyen hangulatban volt mikor beszéltetek?

2017. máj. 30. 20:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó hangulatban. Normálisan beszélgettünk, és akkor mondta hogy találkozzunk a hétvégén.
2017. máj. 30. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek sajnállak. Az ilyenek nem férfiak hanem... Ha tényleg szeretne akkor keresne gyakrabban. Ha nem olyan akkor hagyd szerintem mert csak arra kellettél neki. Hidd el az ilyen nem érdemel meg téged :) 17/f
2017. máj. 30. 20:16
 6/15 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy eddig mindig keresett. De hogy most mi történt....
2017. máj. 30. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Jobb esetben csak nem ért rá. Rosszabb esetben talált mást..
2017. máj. 30. 20:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Ilyen hamar?...
2017. máj. 30. 20:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát kitudja én nem ismerem a srácot de ha valaki akar akkor tud mást találni :S
2017. máj. 30. 20:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Állításai szerint többre kellettem neki. Hat látom mennyivel többre...😅
2017. máj. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!