Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan járjak egy lányal akit velem sehova nem engednek ell?
Először is koncentrálj arra, hogy 5 év múlva ilyen helyesírással nem fogsz tudni leérettségizni sem.
De most komolyan, én 13 évesen is tudtam helyesen írni, legfeljebb a fogalmazással és tagolással voltak gondjaim.
Másodszor, ez a felnőtt párkapcsolatok.
Harmadszor, iskola után kísérd haza, próbálj jó benyomást tenni az anyjára azzal, hogy tiszteled a lányát. Többet jelen esetben nem tehettek, még gyerekek vagytok és a szüleitek értékrendjét kell követnetek.
"lányal"
Juj, na itt kiakadtam és ettől tovább nem is olvastam.
Ezt már alsó tagozatban is tudják a gyerekek, hogy LÁNNYAL!!! Teljes hasonulás van!
Előbb tanulj és utána akarj csak csajozni.
Kérdező, én nem tudom mi a bajod, mindjárt itt a nyári szünet, akkor csak elengedik majd ide-oda, addig meg a suliban beszélgettek, kézen fogva sétáltok, este meg chateltek.
Egy nap... Áhh, mintha az egyszer egyet magyaráznám.
Nos, azt hiszem már kellően kioktattak a helyesírásodat illetően... :D
Akkor koncentráljunk a problémádra: egy 13 évesnek a legfontosabb a tanulás, gondolom a szüleinek is ez az alapvető problémája veled. Lehetőleg ezért ne suli után találkozzatok hétköznap. Ahogy már előttem is írták, az egy kedves gesztus ha hazakíséred :)
Inkább valamilyen hétvégi programban gondolkozz, ha meghívod valahova akkor pedig ne titokban. Csak sokkal nagyobb baj lesz, ha kiderül (mert minden kiderül) és őt is kellemetlen helyzetbe hozod.
Próbálj meg kompromisszumkész lenni.
Sehova sem engedik el, pedig már 1 napja jártok.
Gondolom ez alatt a hosszú idő alatt, elhívtad számtalan
helyre, színházba, sétálni, koncertre, fagyizni, és természetesen buliba is. A számtalan nívós program-tervezet ellenére, a Mama nem szívlel Téged.
Jaj Te szegény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!