Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engednek el a szüleim sehová?
Egyszerűen félt, és ez normális, de nyugi most hogy már 18 vagy lassan meg fogja érteni hogy el kell engednie.
Én 18 évesen azt is megcsináltam hogy két hónapra elköltöztem itthonról és annyit se mondtam hogy pá, csak később hívtam föl anyámat, de egy szót se szólt. De ez sem jó.
Megértem hogy zavar, hogy sehova nem enged el, de legalább annak örülj hogy törődik veled és nem $zarja le hogy létezel. : /
Nem érzem magam annak.Nem azt mondom,hogy akár hová engedjenek el,de bulizni a közelbe ? Jó isten...
Még meg érteném,ha innák meg ilyenek
Én szüleim is sokat baszog**tak ezzel, de talán középiskolában leálltak már vmennyire. Hát nemtom, h ilyenkor mi van a szülőkkel, vagy szívatni akarnak, vagy tényleg ennyire féltenek. Bár, ha lány lennél jobban érteném, fiúkat nem kéne félteni, főleg, h meg tudod magad védeni, ha sportolsz gondolom. Bár, ha sakkozó vagy, akkor ez nem érvényes. :D
De, ha pesti vagy mondjuk kelet-magyarországi településen élsz, akkor is megértem, azok veszélyesek tudnak éjszaka lenni, legalábbis hallottam egy-két dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!