Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú haverjai szoktak szólni a lánynak, hogy vigyázzon
a fiúval mert, hogy ilyen, olyan, amolyan?
Figyelt kérdés
Pl. Itt arra gondolok,hogy van egy fiú aki udvarolgat a lánynak ,de egyközös fiú barát el meséli ,hogy az a fiú milyen , hogy érdemes e vele foglalkozni vagy sem , csak játszadozna , meg fektetne , vagy tényleg komolyan is gondolja . Van ilyen ,hogy előre szólnak a lánynak ,hogy már csak azért se sikerüljön a srácnak ??
17L
Köszönöm a válaszokat
2017. máj. 29. 19:08
1/9 anonim válasza:
Lehet,hogy őszinte volt. Nem tudhatod.
2017. máj. 29. 19:14
2/9 anonim válasza:
Az én környezetemben fiúk között ritka az ilyen hátbaszúrás (bár elképzelhető, hogy más társaságokban megesik, nem tudom), azt mondanám, hogy inkább neked akart jót az adott srác, nem a haverjának rosszat (már ha tényleg az).
2017. máj. 29. 19:20
3/9 anonim válasza:
Szoktak, de többségében hasztalan ez. Mert a lány beszerelmesedik és semmilyen módon nem képes mást meghallani csak az amit ő gondol.
Igaz régebben de egyszer én is "figyelmeztettem" egy lányt. Meghallgatott, még is beleesett ebbe, kihasználta a srác aztán tért észhez.
2017. máj. 29. 19:22
4/9 anonim válasza:
Ha rosszat akar a srácnak, akkor lehetséges. egyébként nem fogják felvilágosítani a lányt, inkább drukkolnak a havernak, hogy meg tudja fektetni.
2017. máj. 29. 19:22
5/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a fiúk csak úgy nem figyelmeztetnek, csak ha valami érdekük fűződik hozzá, pl. nem akarja, hogy összejöjj az adott sráccal, mert féltékeny vagy csak nem akarja, hogy te is abba a társaságba kerülj a fiú által. Szóval ha az ő érdeke úgy szolgálja, akkor "figyelmeztet", de csak úgy nem.
2017. máj. 29. 19:23
6/9 anonim válasza:
ez csak attol függ hogy kivel van jobb viszonyba :D
most volt olyan hogy én alibit is adtam párszor a srácoknak mert baj volt
de ha most ugy van lehet szolnék a lánynak is
2017. máj. 29. 19:30
7/9 anonim válasza:
Ez kulonosen nagy gorenyseg.
Mi ha bele is avatkozunk,jokat mondunk mindig.ha mar egy csapat vagyunk...probalunk segiteni egymasnak,hogy meglegyen a celszemely :Dd
2017. máj. 29. 23:41
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak ismerik egymást nem olyan jó barátok ,csak haverok . Az én baráti körömben van és velünk beszélget a legtöbbet , a másik sráccal nincs ilyen viszonyban :/,,nem hozzám való, csak megfektetni akar , a normális lányokat meg tartja a gyökereket meg ki hajintja amint tudja " mindig ezt mondja :/ De ha tényleg más szándéka lenne , vagy csak féltékeny akkor miért nem lép ? , Így h csak a barátságát és a segítséget ajánlja fel h ha kell akkor eljátsza h a palim ...stb csak h a másik srác le kopjon rólam ,meg h velem akar foglalkozni , de ha rá kérdezek h ezt h érti akkor csak azzal jön h barátilag ne gondoljak többre :/ Szóval nem tudom h mi játszódik le benne még nem is olyan mintha akarná tőlem valamit vagy csak tényleg meg akar védeni a múltkori nagy pofára esésem után ahol a fiú el játszotta h szeret ...stb stb majd vissza ment az exéhez :/ :/ Köszönöm mégegyszer ezt a sok választ :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!